Matija Kolarić i Zoran Kastel na današnjem susretu s novinarima u klubu Foto: Dražen Novosel

Kolarić: Naša je igra imala i glavu i rep, a šteta za dva primljena gola

| 22.7.2019. u 11:02h | Objavljeno u Sport

- Rijeka je među dvije tri najkvalitetnije momčadi u HNL-u. Pružili smo im solidan otpor u fazi obrane, nismo bili toliko opasni prema naprijed, zahvaljujući i kvaliteti suparnika, a možda i našoj malo defanzivnijoj varijanti u kojoj smo se povukli i čekali svoje prilike iz polukontri i kontri. Bilo je perioda utakmice u kojima je Rijeka dominirala,bilo je nekih razdoblja u kojima smo uspjeli uspostaviti ravnotežu i što se tiče posjeda lopte i što se tiče kvalitetnije igre. Igrači su ispunili u taktičkom dijelu zacrtane ciljeve, imamo sedam dana do utakmice s Hajdukom da pokušamo ispraviti neke nedostatke i sačekati da nam se priključe neki od igrača koji su procesu treninga, ali nisu imali pravo nastupa i kompletirati se za susret s Hajdukom - rekao je pomoćni trener momčadi Varaždina Zoran Kastel na današnjem druženju s novinarima u klubu, analiziraći subotnje nadmetanje s Rijekom na Rujevici,u kojem je domaćin pobijedio s 2:1.

- Hvala treneru koji mi je dao priliku da igram protiv Rijeke. Bila je odlična atmosfera na Rujevici, puno naših navijača, a meni je to bio prvi nastup na tom terenu. Mislim da smo se dobro snašli kao cijela ekipa,bili smo složni, a šteta za dva primljena pogotka, ali borili smo se svih 90 minuta. Prvi nas je gol uzdrmao, ali brzo smo se posložili i imali glavu i rep. Kod postignutog gola ušao sam u međuprostor, iza veznih igrača, stoper je izašao, prošao sam, prodao lažnjak i pogodio.Svoj gol posvećujem djevojci, obitelji, prijateljima i svima koji su uz mene- naglasio je Matija Kolarić, strijelac prvog prvoligaškog gola za momčad Varaždina.

Momčad se priprema za susret s Hajdukom protiv kojeg neće igrati Bajandouh, koji još nije registriran a i lakše je ozlijeđen, rješava se registracija za Jozinovića kao i za Lisakovića, a s momčadi od jučer trenira zadnji vezni Ivan Roca (23), dosadašnji igrač Šibenika, koji bi došao na posudbu. Za nedjeljni susret s Hajdukom u kadru neće biti ozlijeđeni Glavina, upitan je i Brlečić, ali se vraća Vuk.

U Fan shopu na Gradskom stadionu u Zagrebačkoj ulici danas je počela pretprodaja ulaznica za nedjeljni susret s Hajdukom. Pretprodaja ulaznica je od 10 do 18 sati. Prodaja ulaznica je personalizirana, što znači da je svaki gledatelj prilikom kupnje ulaznice dužan predočiti osobnu iskaznicu i dati potrebne osobne podatke.

Ulaznice za utakmicu Varaždin – Hajduk prodaju se po sljedećIm cijenama:

 - Sredina zapadne tribine – 60 kuna
- Lijevi i desni dio zapadne tribine – 50 kuna
- Istočna i južna tribina – 40 kuna

Isto tako i dalje se prodaju godišnje ulaznice NK Varaždin za sezonu 2019./2020., po cijenama od 700 i 500 kuna, pri čemu umirovljenici, branitelji, žene, djeca i dosadašnji vlasnici godišnjih ulaznica imaju popust prilikom kupnje ulaznice, koju će platiti 500, odnosno 300 kuna, ovisno o poziciji na tribini. Klub prodaje i VIP ložu po cijeni od 5 000 kuna.

Što se tiče organizacija utakmica u HT Prvoj ligi najveća promjena za gledatelje odnosi se vezano uz ulaz na stadion. Naime, kod ulaza su postavljeni čitači ulaznica, koji omogućuju pojedinačni ulazak u krug stadiona, odnosno ulaz jedne osobe s ulaznicom. Stoga će se stadion, uoči susreta s Hajdukom, svoja vrata otvoriti u 18 sati i mole se gledatelji da što je moguće ranije dođu na stadion.