Karoglan uoči Varaždina: Svakome su bili ozbiljan takmac, ima tu naših bivših igrača, dosta motivacije Foto: arhiva Varaždinske vijesti

Karoglan uoči Varaždina: Svakome su bili ozbiljan takmac, ima tu naših bivših igrača, dosta motivacije

Varaždinske vijesti | 23.2.2024. u 16:48h | Objavljeno u Sport

Nogometaši Varaždina i Hajduka će sutra od 15 sati na Gradskom stadionu u Varaždinu odigrati susret 24. kola SuperSport HNL. Utakmicu s Varaždinom na konferenciji za medije najavio je Hajdukov trener Mislav Karoglan, a prenosi web stranica HNK Hajduk.

Za početak je upitan kakvo je stanje s ozlijeđenim igračima.

- Nešto je bolja situacija. Moufi je počeo trenirati, vidjet ćemo hoćemo li ga koristiti, kao i Lovru Kalinića. Nikola Kalinić ne konkurira za ovu utakmicu. Želim iskoristiti ovu priliku i još jednom izraziti podršku Mihaelu Žaperu, želim da se iz ovog iskušenja vrati još jači - kazao je trener Bijelih, koji se zatim okrenuo sutrašnjem suparniku:

- Oni još od Varteksa vole posjed lopte. Nemaju pritisak, igraju opušteno. Vidjeli smo to u Maksimiru. Svakome su bili ozbiljan takmac, ima tu naših bivših igrača, dosta motivacije. Moramo biti pravi da bi uzeli bodove, prvenstvena utrka je tijesna, mi moramo uzimati bodove, to je imperativ - istaknuo je trener Karoglan.

Što o sutrašnjem nadmetanju kažu u redovima varaždinskog prvoligaša možete pročitate ovdje.