Kadeti Ivančice pobjednici 10. Memorijalnog košarkaškog turnira Marković Dejan –Gary, Varteks drugi

| 19.9.2021. u 17:26h | Objavljeno u Sport

Kadetska košarkaška momčad Ivančice pobjednik je jubilarnog ,10. Memorijalnog košarkaškog turnira Marković Dejan –Gary koji je jučer, u organizaciji KK Ivančica odigran u dvorani srednje škole Ivanec uz pridržavanje svih protu-epidemioloških mjera.

Drugo mjesto osvojila je momčad Varteksa iz Varaždina , dok je treće mjesto zauzela momčad Košarkaške Akademije Mrav iz Zagreba. Četvrto mjesto pripalo je KK Krapini.

Ivančica je polufinalnoj utakmici pobijedila Krapinu sa 49:33, dok je u drugoj polufinalnoj utakmici Varteks Varaždin svladao Košarkašku Akademiju Mrav sa 62:47.

U utakmici za 1. mjesto koja je bila puna uzbuđenja Ivančica je svladala Varteks sa 54:49. Ivančica je u 19. minuti vodila sa 36:21 i imala velikih 15 koševa prednosti, međutim u finišu utakmice, u 32. minuti, Varteks se približio na samo 3 koša razlike (52:49), ali tada je Luka Gašparić, koji je bio i najefikasniji igrač utakmice, postigao koš za vodstvo od 54:49 i pobjedu domaćina.

U utakmici za 3. mjesto Akademija Mrav svladala je Krapinu sa 71:59.Pehare momčadima uručila je Nika Marković, kći pokojnog Dejana Markovića, dok je Edo Rajh, predsjednik KK Ivančica, u ime Kluba, uručio bukete cvijeća supruzi Danijeli i kćeri Niki .

Označeno u