Junajted proslavio novu titulu prvaka Foto: MNK Junajted

Junajtedu naslov prvaka dva kola prije kraja prvenstva Mininogometne lige Varaždin

| 27.4.2018. u 10:11h | Objavljeno u Sport

Dva kola prije kraja prvenstva Mininogometne lige Varaždin, koja se igra na TTS-ovom sport centru, pala je odluka o prvaku. Novi/stari prvaci su još jednom Art metali Junajted. U 18. kolu su s 3:2 svladali ekipu SZ FOI & Club 68.

Auto Florijanić će prema svemu sudeći završiti na drugom mjestu, unatoč tome što su izgubili protiv 3:2 protiv GFV Sjevera, ali je njihov pratitelj na trećem mjestu, Črešnjevo, također izgubio svoj susret identičnim rezultatom protiv Texasa. U ostalim susretima, Pekarnica Leskovar je upisala uvjerljivu 5:0 pobjedu protiv Contrasta, dok je Advocatus bio bolji od Budweisera 5:2.

Junajted je na prvom mjestu s 45 bodova, Auto Florijanić se nalazi na drugom mjestu s 36 bodova, a Črešnjevo je treće s 35. Iduće 19. kolo će se igrati u dva termina, Junajted protiv Budweisera, Auto Florijanić protiv Pekarnice Leskovar i Črešnjevo protiv Advocatusa igraju u ponedjeljak, 30. travnja, dok će SZ FOI & Club 68 protiv GFV Sjevera i Contrast protiv Texasa odigrati svoje susrete u srijedu, 2. svibnja.