Hrvači Vindije večeras u Graberju dočekuju aktualnog prvaka momčad Petrinje

| 16.9.2017. u 22:08h | Objavljeno u Sport

Mečevima 1. kola počela je nova sezona u Premijer hrvatskoj hrvačkoj ligi. Momčad Vindije pojačana u odnosu na prošlu sezonu, s Nevenom Žugajem i Danijelom Janečićem, ima velike ambicije.U 1. kolu Vindija će danas, 17. rujna od 19 sati u dvorani u Graberju ugostiti aktualnog prvaka, sastav Petrinje.

- Spremni smo za novu sezonu, u kojoj su ambicije da osvojimo naslov prvaka Hrvatske. Petrinja je kvalitetom kao i prošle godine, također ima široku ekipu i mogu kombinirati sastav, no vjerujem da ih s ekipom koju imamo, a nastupit ćemo kompletni, možemo pobijediti, a u najgorem slučaju odhrvati neriješeno. Mislim da će se pobjednik susreta odlučivati u višim kategorijama - rekao je trener Vindije Andrija Barić, koji smatra da su Petrinja i Vindija najveći kandidati za ovogodišnji naslov prvaka.

U 2. kolu 23. rujna hrvači Vindije bit će gosti Sesveta, u 3. kolu će biti domaćini zagrebačkom Metalcu, a susret je na programu u nedjelju 1. listopada u 19 sati u dvorani u Graberju. U 4. kolu, momčad Vindije će biti gost Sesvetskog Kraljevca, u 5. kolu bit će gosti Petrinje, a nakon toga 29. listopada ugostit će Sesvete.

Nakon toga gostovat će kod Metalca, a 12. studenog ugostit će u Graberju Sesvetski Kraljevec. Osim prvenstva Hrvatske u jesenskom dijelu sezone hrvače Vindije očekuje i nastup na Prvenstvu Hrvatske slobodnim stilom u listopadu u Vrbovcu, te Kup Hrvatske, koji će se održati u Varaždinu, 2. prosinca.