Gimnastičkom klubu Vinica ekipna pobjeda u Rijeci,  pojedinačno tri zlata, srebro i bronca Foto: Općina Vinica

Gimnastičkom klubu Vinica ekipna pobjeda u Rijeci, pojedinačno tri zlata, srebro i bronca

VV | 22.5.2019. u 20:32h | Objavljeno u Sport

U organizaciji gimnastičkog kluba Rijeka u nedjelju, 19. svibnja održano je gimnastičko natjecanje pod nazivom "3. Morčić kup“. Viničke gimnastičarke ostvarile su odlične rezultate pa su tako u pojedinačnoj konkurenciji osvojile pet medalja.

Tako je zlato u kategoriji trećih razreda osvojila Martina Kušinec , u kategoriji petih razreda Rozalija Kušinec, a u kategoriji osmih razreda Lara Drvarić. Valerija Crnko osvojila je srebro u kategoriji šestih razreda, a Barbara Kušinec broncu u kategoriji sedmih razreda.

U ekipnoj konkurenciji petih i šestih razreda gimnastičarke u sastavu - Valerija Crnko, Sara Lukaček, Lana Krajcer, Rozalija Kušinec, Brigita Šmic - osvojile su ekipno prvo mjesto što je veliko priznanje radu gimnastičkog kluba Vinica. Svakako treba pohvaliti i nastupe Sare Spevan u kategoriji drugi razred.

- Čestitam mladim gimnastičarkama na izuzetno dobrim rezultatima, želim im puno uspjeha u daljnjem radu te ćemo se potruditi da i dalje kao Općina podupremo rad tako kvalitetnih mladih sportaša. Zahvaljujem predsjedniku i treneru profesoru Branimiru Štimcu te gimnastičkom treneru Damiru Fotaku na zalaganju, koje je urodilo tako izvrsnim rezultatima - rekao je načelnik Marijan Kostanjevac. 

indeddddksiraj.jpg