FOTO Radnički slavio u sudačkoj naknadi, Razvitak nanio i treći proljetni poraz Mladosti (Š) Foto: Martin Novosel

FOTO Radnički slavio u sudačkoj naknadi, Razvitak nanio i treći proljetni poraz Mladosti (Š)

| 27.3.2022. u 20:40h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

U današnjim susretima 16. kola Druge ŽNL, Radnički je protiv Dinama 01 iz Vrbanovca stigao do 3:2 pobjede nakon preokreta. Radnički je poveo golom Antonia Stančina u 34. minuti, dok je Dinamo 01 okrenuo rezultat u svoju korist golovima Nikole Levatića u 41. minuti te Dominika Besera u 53. minuti, a onda je Radnički kreirao svoj preokret golovima Davora Kraljića u 81. minuti te ponovno Stančina u 90+1 minuti susreta. Dinamo 01 je završio susret s igračem manje na terenu jer je Mario Zadravec isključen zbog dva žuta kartona, oba zbog preoštrog starta, prvi u 26. minuti i drugi u 49. minuti.

Jesenski prvak, šemovečka Mladost još ne zna za pobjedu ovog proljeća, a novi treći poraz zaredom na startu proljetnog dijela prvenstva im je zadao Razvitak, pobijedivši svog domaćina u Šemovcu sa čak 6:1. Golove za Razvitak su zabili Željko Jug u 15. i 26. minuti, Antonio Bukal u 30. i 82. minuti, Marin Lotar u 36. minuti te Goran Klekar u 90. minuti susreta, dok je Mladost (Š) samo ublažila poraz pogotkom Ivana Čvrka u 87. minuti susreta.

U preostalim susretima, Podravac (Sv) je svladao Lepoglavu sa 2:1, Nova Ves i Orač su u općinskom derbiju odgirali 1:1 remi, dok je Podravac Kitro svladao Dinamo iz Babinca sa 3:1.