FOTO Prva ŽNL: Razvitak svladao Zadrugara, Beretinec i Plitvica (S) podijelili bodove Foto: Martin Novosel

FOTO Prva ŽNL: Razvitak svladao Zadrugara, Beretinec i Plitvica (S) podijelili bodove

| 25.9.2022. u 19:48h | Objavljeno u Sport

U današnja tri susreta 6. kola Prve ŽNL, Razvitak iz Čičkovine je preokretom došao do pobjede protiv Zadrugara iz Hrastovskog. Zadrugar je poveo u 17. minuti pogotkom Darija Struškog, ali je Razvitak preokrenuo rezultat golovima Željka Juga u 34. minuti susreta te Luke Delića u 84. minuti susreta.

Varaždinska Mladost je na gostovanju u Podevčevu upisala minimalnu 1:0 pobjedu protiv domaće momčadi Čeva. Jedini gol vrijedan tri boda za varaždinsku momčad je zabio Dominik Matučec u 18. minuti. Mladost je utakmicu završila s igračem manje jer je Patrik Čajavec dobio dva žuta kartona, prvi u 50. minuti zbog preoštrog starta i drugi u 89. minuti zbog igranja s rukom.

Beretinec je u današnjoj utakmici protiv Plitvice iz Selnika propustio iskoristiti prednost igrača više te je odigrao 1:1. Beretinec je imao idealnu situaciju, Luka Vesenjak je domaćinu donio prednost u 17. minuti susreta, a od 27. minute su imali i prednost od igrača više jer je gostujući golman Dino Gašparić igrao s rukom izvan kaznenog prostora u pokušaju sprječavanja izgledne akcije za gol. Unatoč tome, Karlo Kolak je nedugo nakon isklučenja izjednačio na 1:1 u 30. minuti susreta.

Iako su gosti izvukli bod iz loše situacije, nisu bili zadovoljni suđenjem na susretu, a trener Plitvice (S) M. R. je nakon posljednjeg sudačkog zvižduka dotrčao do glavnog suca i psovao ga, dok su ga igrači sprječavali da ne priđe još bliže sucu, a nedugo nakon toga je također došao do sudačke svlačionice gdje je fizički prijetio sucu, stoji u sudačkom izvještaju s današnjeg susreta.