FOTO: Posljednja proba uoči večerašnjeg otvorenja Final 4 SEHA Gazprom lige

| 1.4.2016. u 12:56h | Objavljeno u Sport

U varaždinskoj dvorani na Dravi u tijeku je posljednja proba uoči večerašnjeg otvorenja završnog turnira Final four SEHA Gazprom Lige. Brojni su izvođači koji će sudjelovati u ovom sportskom spektaklu, a predstavit će se prije i u poluvremenima utakmica.

Za varažinski final four akreditiran je do sada rekordan broj novinara na rukometnim događajima, njih oko 160. Pred dvoranom je pet satelitskih TV vozila koja će uživo prenositi sadržaje iz dvorane. U dvorani je jedan studio, devet je kamera postavljeno samo u mix zoni, a četiri su kamere u flash zoni.

Utakmice će se prenositi s devet kamera, a najzanimljivija je cable camera, koja može voziti brzinom od 50 do 60 kilometara na sat i snimati fantastične kadrove igrača, primjerice, u kontranapadima.

Utakmice će biti prenošene u sedam država diljem regije, s četiri i pol sata programa uživo. Prijenosi utakmica gledat će se u Srbiji, Makedoniji, Crnoj Gori, Bosni i1 Hercegovini, Mađarskoj i Bjelorusiji

Završnicu ovog europskog klupskog natjecanja otvorit će mađarski Veszprem i bjeloruski Meshkov Brest, čiji će susret početi u 18 sati. Drugu utakmicu u 20 sati i 30 minuta odigrat će se između hrvatskog prvaka PPD Zagreba i makedonskog Vardara iz Skoplja. Pobjednici iz tih susreta igrat će u nedjelju, 3. travnja finalni susret koji će početi u 19 sati, a susret za treće mjesto igrat će se od 16 sati i 30 minuta.