Poraz u kupu nije ostavio previše traga na Jalžabet, uvjerljivo slavili protiv Poleta (C) Foto: Martin Novosel

Poraz u kupu nije ostavio previše traga na Jalžabet, uvjerljivo slavili protiv Poleta (C)

vv | 2.9.2023. u 20:12h | Objavljeno u Sport

Iako su prije nekoliko dana poraženi u pretkolu Hrvatskog kupa, Jalžabeta očito nije previše iscrpio taj poraz protiv Moslavine te su u današnjem susretu 3. kola Elitne lige na domaćem terenu s uvjerljivih 5:1 svladali Polet (C).

Iako je Polet (C) prvi zabio na utakmici protiv Jalžabeta, pogotkom Matije Šenkiša u 27. minuti, domaćin je preokrenuo rezultat u drugom poluvremenu, prvo je krajem prvog poluvremena Florijan Sambolek u 42. minuti zabio za izjednačenje, Pedro Henrique Hessel Lopes Silva je u 52. minuti zabio za 2:1, Dino Premužić je povećao prednost Jalžabeta na 3:1 pogotkom u 55. minuti, a pogotcima Samboleka i Lopesa Silve u 62. i 77. minuti za prednost 4:1 i 5:1, Jalžabet je dovršio posao protiv Poleta (C).

U drugom susretu dana, Ivančica i Polet (T) su odigrali neriješeno 2:2. Polet (T) je vodio u dva navrata, prvo su zabili gol za 1:0 u 8. minuti preko Luke Vađuneca, a Renato Sakač je zabio gol za 2:1 u 37. minuti susreta, dok je Ivančica dva puta izjednačila rezultat, prvo pogotkom Roberta Bregovića u 17. minuti te Ivana Kostelca u 53. minuti susreta.

NEDJELJA - 03.09.2023. u 17:00 h:

VIDOVEC: Budućnost - Mladost (M)

BELETINEC: Bednja - Novi Marof

TURČIN: Dubravka-Zagorac - Nedeljanec

NK“RAZVITAK“ Čičkovina - slobodan