FOTO Polet (C) na domaćem terenu poražen protiv Mladosti (M), Obreš i dalje stopostotan

| 26.9.2021. u 20:08h | Objavljeno u Sport

U današnjim susretima 5. kola Prve ŽNL, najvišu pobjedu dana ostvarila je momčad Poleta (T) koja je svladala Mladost (S) sa 4:1.

Anđelko Potrebica je zabio za 1:0 vodstvo Poleta (T) u 41. minuti, u 62. minuti gosti su zabili za izjednačenje pogotkom Giovannyja de Moraesa Gomesa, ali nakon toga je Polet (T) nanizao tri gola u nizu u 77., 81. i 84. minuti susreta i osigurao pobjedu, a golove su zabili Karlo Gredelj, Adrija Potrebica i Renato Sakač.

U Cestici je Polet propustio iskoristit prednost domaćeg terena te je izgubio protiv Mladosti (M) 3:2. Iako je Polet poveo pogotkom Karla Leskovara u 12. minuti, Mladost (M) je preokrenula rezultat golovima Dalibora Solina u 25. i Margeta Piskača u 32. minuti susreta. Ipak, Polet je poravnao rezultat na 2:2 drugim pogotkom Karla Leskovara, ali je Mladost (M) na kraju uzela sva tri boda, drugim pogotkom Margeta Piskača u 81. minuti susreta. Polet (C) je utakmicu završio bez dva igrača na terenu. Alen Vori je isključen u 72. minuti izravnim crvenim kartonom zbog prekršaja na suparničkom igraču u izglednoj prilici, dok je Marko Vidrač dobio crveni karton u 84. minuti zbog psovanja suca.

U preostale tri utakmice dana, Obreš je ostvario petu pobjedu u pet kola, ovaj puta svladavši Mladost (Vž) na gostovanju u Biškupcu rezultatom 2:0, Drava Ajax je pobijedila Plitvicu (S) s 3:0, dok je Sloboda (T) bila bolja od Beretinca s 2:1.