FOTO Podravac (Sv) ostvario drugu pobjedu u prvenstvu, Razvitak bolji od Lunjkovca Foto: Martin Novosel

FOTO Podravac (Sv) ostvario drugu pobjedu u prvenstvu, Razvitak bolji od Lunjkovca

| 23.10.2021. u 17:12h | Objavljeno u Sport

U današnja dva susreta 9. kola Druge ŽNL, Podravac je na svom domaćem terenu stigao do druge pobjede sezone u lokalnom derbiju protiv Nove Vesi slavivši s 2:0.

Oba gola u slavlju Podravca (Sv) su pala u drugom poluvremenu. Prvog je zabio David Šumiga u 62. minuti susreta iz kaznenog udarca, dok je drugi za konačnih 2:0 zabio Denis Majcen u 87. minuti susreta. Podravac (Sv) je do pobjede stigao unatoč tome što su od 69. minute susreta igrali bez Admira Pezera koji je prvo u 59., a onda još jednom u 69. minuti dobio žuti karton zbog igranja rukom.

Lunjkovec je poražen na domaćem terenu protiv Razvitka sa 4:1. Razvitak je poveo 1:0 u 13. minuti susreta golom Matije Matanovića, Senad Sobota je golom u 38. minuti izjednačio na 1:1, a onda su pogotcima Željka Juga u 55. minuti te Marina Lotara u 69. i 80. minuti susreta, gosti iz Čičkovine uzeli sva tri boda.

U nedjeljnim susretima će se sastati Lepoglava i Dinamo (B), Mladost (VT) i Dinamo 01, Novakovec i Radnički, Polet (M) i Podravac Kitro te Orač i Mladost (Š).

Sve utakmice počinju u 15 sati.