FOTO Održana redovna Skupština Zbora nogometnih trenera Varaždinske županije

| 6.3.2024. u 13:12h | Objavljeno u Sport

U prostorijama varaždinskog ŽNS-a sinoć je održana redovna skupština Zbora nogometnih trenera Varaždinske županije, kojoj je nazočilo 140 nogometnih trenera s područja Županije i desetak gostiju.

Izvješće o radu Zbora nogometnih trenera Varaždinske županije podnio je predsjednik Izet Terzić, koji je naglasio da su u proteklom periodu odrađene sve planirane aktivnosti koje zbor provodi, te da su pokušali biti pristupačniji svojim članovima onoliko koliko to dopušta situacija.

- U ožujku je odrađena redovna godišnja skupština našeg Zbora. Bili smo prisutni i na ostalima skupštinama udruga gdje smo bili pozvani kao gosti. Sva pristigla financijska sredstva od članarina usmjerena su na funkcioniranje Zbora, a iako su to skromna sredstva ovu godinu kao i prethodne završili smo pozitivno.. Redovno smo održavali sastanke Izvršnog odbora i Stručne komisije ZNT-a, ili su članovi IO bili kontaktirani telefonskim putem ako je bilo potrebe. Edukativni dio se provodio po programu, a bili smo prisutni na seminarima središta HNS-a sjever, seminaru na Kineziološkom fakultetu, seminaru za osvježenje licenci HNS-a, seminaru ŽNS Međimurske županije, kao i na našem seminaru ŽNS-a županijskih liga. Zbor trenera u suradnji s ŽNS-om je uključen i u selektivni program mlađih uzrasnih kategorija koji se provode u Središtu Sjever, i pored mjera koje su nas ograničavale provedeni su selektivni programi za određena godišta u kojima su aktivno bili uključeni naši treneri. Isto tako prisutni smo u radu ŽNS Varaždin. Značajno je da smo zastupljeni kao Zbor trenera u komisijama Saveza, te naši članovi Zbora aktivno sudjeluju u unapređenju rada našeg Saveza, kao i u razvoju nogometa u našoj županiji i šire. Status trenera se rješava sa ugovorima koji su obvezni dio licenciranja kod svakog trenera kao i raskid ugovora s klubom bilo da je sporazumno ili na neki drugi način - rekao je Terzić, koji je čestitao svim članovima Zbora koji su u prethodnoj sezoni osvojili natjecanje u bilo kojoj kategoriji i svima zaželio puno uspjeha u daljnjem radu.

Na skupštini su uručene i nagrade trenerima koji su u sezoni 2022./2023. osvojili naslove prvaka

Nagrade primili Saša Paska (Bednja), Veldin Karić (Razvitak), Igor Skupnjak (Trnje), Tomislav Šćuric (Bratstvo), Franjo Zdelar (Bukovčan), Damir Jagačić (juniori Varaždin), Goran Labaš (U-13 Varaždin), Alen Herceg (U-11 Varaždin),Karlo Težak (U-13 Varaždin), Karlo Grgec (juniori i kadeti NC Sveti Đurđ),Luka Liber (U-15 NC Sračinec-Svibovec), Alen Blažeković (U-13 NC Vidovec) i Robert Janušić (U-11 NC Jalžabet-Martijanec).

Nagrada je uručena i Miljenku Mumleku, koji je osvojio Kup Hrvatske s juniorima Varaždina u sezoni 2021./2022.

Počasnim članovima Zbora nogometnih trenera Varaždinske županije, nakon navršenih 60 godina života, jučer su postali treneri Marijan Povijač, Damir Mujanović i Velimir Špikić.

Galerija slika