Obreš - Plitvica (S) Foto: Martin Novosel

FOTO Obreš novom pobjedom protiv Plitvice (S) učvrstio svoje mjesto na vrhu tablice

VV | 19.9.2020. u 20:27h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Obreš je 3:0 pobjedom u današnjem domaćem susretu 5. kola Prve ŽNL u Svetoj Iliji protiv Plitvice iz Selnika učvrstio vodstvo na tablici do sutrašnjeg susreta Poleta (C) i Poleta (T). Domaćin je do slavlja došao golovima Nikole Šobaka u 35., Nikole Šafarića u 58. i Davida Pofuka (KU) u 84. minuti susreta.

Domaćini su slavili u druga dva susreta dana. Novi Marof je bio bolji od Beretinca s 2:0, dok je Čevo uvjerljivo svladao Slobodu () sa čak 7:0. Koliko je Čevo bila bolja momčad najbolje govori u prilog činjenica da su i s igračem manje, od 17. minute kada je Nenad Đurin zaradio dva žuta kartona, poveli protiv kompletne momčadi Slobode (Vž) s 3:0, dok su nakon 69. minute opet bili igrački izjednačeni jer je iz momčadi Slobode isključen Tomislav Novak (dva žuta zbog prigovaranju sucu u 27. i 69. minuti), a tada su još zabili četiri gola do kraja susreta.

U sutrašnjim utakmicama, Drava-Ajax igra protiv Dinama (B), varaždinska Mladost dočekuje Mladost (M), Sloboda (T) dočekuje Budućnost, a Polet iz Cestice će dočekati imenjaka iz Tuhovca.

Sve utakmice počinju 16:30 sati.