Sudionici današnje konferencije za medije Nogometnog kluba Varteks Foto: Dražen Novosel

FOTO: NK Varteks najavio ambicije za proljetni dio i predstavio pojačanja

| 15.2.2017. u 12:51h | Objavljeno u Sport

Nogometni kub Varteks održao je danas konferenciju za novinare, na kojoj je bilo riječi o ambicijama kluba u proljetnom dijelu sezone, a predstavljanja su i igračka pojačanja za nastavak prvenstva. Naglašeno je da su ambicije osvajanje naslova prvaka u MŽNL Čakovec - Varaždin i plasman u Treću HNL Istok, te nastup u finalu Kupa ŽNS-a

Iz kluba je, a što smo prvi objavili, otišao Dejan Glavica, koji je novi igrač hrvatskog prvoligaša vinkovačke Cibalije, a u redove Varteksa stigli su Juraj Hižak, Moris Kuhta, Romano Nježić i braća Prahić.

Okupljenim novinarima obratili su se kapetan Varteksa Borna Radić, trener momčadi Denis Vidaček, golman Saša Dreven i tajnik kluba Rikardo Kahlina.

Varteks će svoje službene utakmice u proljetnom dijelu sezone igrati na svom igralištu u Jalkovcu, a novi pripremni susret igrat će sutra u 20 sati u Turčinu protiv momčadi Dubravke Zagorac. Slijedeći pripremni susret bit će protiv Poleta iz Cestice na igralištu u Hrašćici, a suparnik za posljednju provjeru, uoči nastavka sezone, bit će Nedeljanec.

Više u tiskanom izdanju Varaždinskih vijesti...