FOTO Mladost (VT) preokrenula protiv Podravca (Sv), Radnički poražen u Babincu

| 3.4.2022. u 19:51h | Objavljeno u Sport

U današnjim susretima 17. kola Druge ŽNL, Mladost (VT) je na domaćem terenu igrala protiv momčadi s dna tablice Podravca (Sv) i izbjegla poraz golovima u drugom poluvremenu, na kraju su slavili s 2:1.

Podravac (Sv) je poveo u 31. minuti susreta pogotkom Denisa Majcena, ali se domaćin ipak uspio pribrati i pogotcima Nenada Hanca u 58. minuti iz kaznenog udarca te Marsela Bedekovića u 62. minuti susreta u drugom poluvremenu, Mladost (Vt) je zadržala prvo mjesto i bodovnu prednost na tablici ispred Razvitka iz Čičkovine koja je jučer sa 7:3 slavila kod Dinama 01 u Vrbanovcu.

Jesenski prvak, šemovečka Mladost je konačno ostvarila prvu pobjedu u proljetnom dijelu prvenstva. Slavili su na gostovanju kod Novakovca sa 3:0. Golove su postigli Ivan Bobek u 48. minuti, Ivan Tenšić u 64. minuti te Patrik Levatić u 90. minuti susreta. Novakovec je susret završio s igračem manje, Roman Tenšić je isključen zbog dva žuta kartona, prvog je zaradio u 33. minuti zbog preoštroga starta, a drugog u 58. minuti također zbog preoštrog starta. 

Radnički je na gostovanju kod Dinama iz Babinca izgubio sa 3:1, Orač je bio bolji od Podravca Kitra s 3:2, a Lepoglava je na domaćem terenu svladala Novu Ves s 2:1.