FOTO Ivančica slavila u Margečanu, Nedeljanec remizirao protiv Jalžabeta Foto: Martin Novosel

FOTO Ivančica slavila u Margečanu, Nedeljanec remizirao protiv Jalžabeta

vv | 10.9.2023. u 20:16h | Objavljeno u Sport

U oba derbi susreta 4. kola Elitne lige između Nedeljanca i Jalžabeta te Poleta (T) i Bednje nismo vidjeli pobjednika. Nedeljanec je protiv Jalžabeta na domaćem terenu odigrao 1:1. Marko Lučić je Jalžabetu donio prednost u 55. minuti, a domaćin je izjednačio u 78. minuti pogotkom Petra Roga.

Polet (T) je bio u boljoj situaciji protiv Bednje, vodio je 2:0 golovima Renata Sakača u 10. minuti te Luke Vađunca u 48. minuti susreta i to nakon što im je u 44. minuti isključen Karlo Kranjec zbog dva žuta kartona, prvi u 30. minuti za preoštar start te drugi u 44. minuti također zbog žutog kartona, ali Bednja je na kraju zadovoljnija remijem jer su se golovima Richarda Rodriguesa de Paula u 60. minuti te Dina Pompera u 75. minuti susreta spasili poraza.

Ivančica je jedina momčad koja se danas veselila punom plijenu i to na gostovanju kod Mladosti (M), slavili su sa 4:0. Robert Malnar je u 32. minuti zabio gol za 1:0, Dominik Božak je u 47. minuti povisio na 2:0, Patrik Varga je u 83. minuti susreta povećao prednost Ivančice na 3:0, dok je konačnih 4:0 postavio Dominik Božak u 87. minuti susreta.