Zajednička fotografija gradonačelnika Ivana Čehoka i njegovih suradnika sa članovima AK Sloboda Foto: Dražen Novosel

FOTO: Gradonačelnik Ivan Čehok primio atletičare i vodstvo AK Sloboda

| 13.2.2020. u 14:21h | Objavljeno u Sport

Varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok danas je u salonu Gradske vijećnice priredio primanje za varaždinske atletičare, članove Atletskog kluba Sloboda koji su nedavno uspješno nastupili za hrvatsku reprezentaciju na prvenstvu Balkana koje je okupilo velik broj kvalitetnih natjecatelja.

Na 60 m prepone Klara Koščak osvojila je prvo mjesto (8.59). Na 400 m Rahela Leščak osvojila je 2. mjesto (55.98), na 400 m Valentino Bečeheli zauzeo je 2. mjesto (49.20), u štafeti na 4x400 m za žene hrvatska je reprezentacija osvojila prvo mjesto, a trčale su Klara Koščak i Rahela Leščak, a drugo je mjesto pripalo i muškoj štafeti na 4x400 mu čijem je sastavu bio Valentino Bečeheli, dok je u skoku u vis Martin Mlinarić zauzeo 8. mjesto (1.95).
Atletičarkama i atletičarima te njihovom vodstvu gradonačelnik Čehok čestitao je na ostvarenim rezultatima,a atletičari su najavili svoje nastupe na slijedećim značajnim međunarodnim natjecanjima na koja odlaze s velikim ambicijama. Na Europskom prvenstvu za mlađe juniore i juniorke koje se održava u Italiji u srpnju mjesecu nastupit će Klara Koščak u višeboju (sedmoboj) , Valentino Bečeheli na 400 m i Martin Mlinarić u skoku u vis, a na Svjetskom prvenstvu za starije juniore i juniorke koje se u srpnju održava u Nigeriji nastupit će Rahela Leščak u utrci na 400 m prepone.
Galerija slika