FOTO Borba, znoj i suze: Seniorke u užarenoj atmosferi ipak pokleknule protiv Brda Foto: Martin Novosel

FOTO Borba, znoj i suze: Seniorke u užarenoj atmosferi ipak pokleknule protiv Brda

| 30.4.2023. u 21:23h | Objavljeno u Sport

Seniorke Kitro Varaždina su danas imale priliku da pobjedom protiv Brda, nakon pobjede u gostima, izbore nastup u Superligi sljedeće sezone, ali ekipa Brda iz Splita je na kraju ipak izborila treći susret na domaćem terenu. Brda je bilo bolje od varaždinskog sastava sa 3:2.

Prvi set je pripao odbojkašicama Kitro Varaždina sa 27:25, sljedeća dva seta su osvojile gošće sa 25:18 i 25:20, u četvrtom setu su se varaždinske odbojkašice vratile osvojivši ga uvjerljivo sa 25.14, a onda je krenula drama petog seta.

Kitro Varaždin je odlično krenuo i poveo sa 4:1, ali nakon time-outa, sve se vratilo na izjednačeno 4:4. Nakon toga se igra poen po poen, a Brda tada radi seriju od četiri poena i stvara prvu veliku prednost od 12:8. Kitro se ne predaje i ipak dolazi do tračka nade kod rezultata 13:12, i 14:13, ali u konačnici Brda na kraju osvaja peti set sa 15:13.

Odbojkašice Kitro Varaždina su imale veliku podršku s tribina koje su bile ispunjene, te su svakako vraćale sastav nakon svakog pada igre.

Ipak, nada ostaje da Kitro Varaždin može izboriti nastup u Superligi iduće sezone, treći susret igra se u Splitu idućeg tjedna u još neodređenom terminu 6. ili 7. svibnja.

Označeno u