Ekipa TK Ivanec 97 osvojila naslov prvaka i izborila kvalifikacije za Drugu hrvatsku ligu

| 9.6.2021. u 09:35h | Objavljeno u Sport

Seniorska ekipa TK Ivanec 97 plasirala se u kvalifikacije za Drugu hrvatsku tenisku ligu koje će se igrati u rujnu. Ivanečka ekipa taj je uspjeh ostvarila nakon šest godina, kada je posljednji puta igrala igrala kvalifikacije.

Do velikog uspjeha teniska seniorska ekipa Ivanec 97 došla je pobjedom u polufinalnom susretu u Bjelovaru nad ekipom Sirele sa 6:1,a zatim u finalnom susretu odigranom u Ivancu nad ekipom TK Varaždin 1181 II također s uvjerljivim rezultatom od 6:1.

Ovaj značajan uspjeh izborila je ekipa u sastavu Petar Šumečki, Ivan Hrg, Vedran Cerovčec, Mario Zagorščak, Filip Jarnjak i Miljenko Jarnjak.

U polufinalnom susretu u Bjelovaru pobjede su u pojedinačnim susretima izborili Petar Šumečki, Ivan Hrg, Mario Zagorščak i Filip Jarnjak, dok je poražen Vedran Cerovčec, a u susretu parova uspješniji su bili par Cerovčec / Hrg i Filip Jarnjak i Miljenko Jarnjak sa 2:0 u setovima.

U finalnom susretu pobjede su u pojedinačnim susretima ostvarili Petar Šumečki,Ivan Hrg,Vedran Cerovčec , Filip Jarnjak , dok je izgubio Mario Zagorščak sa 2:1 u setovima.

U kvalifikacijama za Drugu hrvatsku tenisku ligu igrat će ukupno 8 ekipa i to pobjednici šest Trećih liga i dvije drugoplasirane ekipe.Igraju se četvrtfinalni susreti, polufinale i finale.

Označeno u