Ekipa STK Varaždina uvjerljivo slavila u Zagrebu u 1. kolu nove sezone Superlige

| 19.9.2021. u 07:48h | Objavljeno u Sport

Stolnotenisačice Varaždina odigrale su jučer u Zagrebu 1.kolo HEP Superliga za stolnotenisačice protiv domaće ekipe STK Tis. Slavile su uvjerljivo Varaždinke rezultatom 3-0.

U prvom meču novopridošlo pojačanje STK Varaždina Dragana Vignjević (došla iz Novog Sada) odigrala je dosta izjednačen meč protiv "prvog reketa" zagrepčanki Marte Vukelić i ostvarila svoju prvu pobjedu u dresu Varaždinki.

Bio je to dosta nervozan meč za Draganu,za koju se očekuje da će ovu sezonu biti veliko pojačanje za ekipu STK Varaždina.

Nakon tog meča Karla Franović je lagano pobjedila domaću igračici Lanu Benko rezultatom 3-0. U trećem meču također nije bilo upitno tko će odnijeti pobjedu jer je Petra Petek suvereno pobjedila Hannu Lončarević rezultatom 3-0.

Tako su igračice trenera Saše Suhodolčana upisale prvu pobjedu u novoj sezoni od koje se mnogo očekuje. Već slijedeće kolo 8.10.2021.g. u Varaždinu će donijeti derbi susret između ekipa koje pretendiraju za sami vrh najboljih hrvatskih ekipa, ekipe STK Varaždina i dugorešanki STK Aguaestila.