DRUGA HNL Mario Kovačević: Moji igrači jedva čekaju današnju utakmicu s Jarunom Foto: Dražen Novosel

DRUGA HNL Mario Kovačević: Moji igrači jedva čekaju današnju utakmicu s Jarunom

| 7.5.2022. u 08:03h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

U sklopu 27. kola Druge HNL na Gradski stadion u Varaždinu večeras od 19 sati u goste Varaždinu, lideru prvenstva, dolazi četvrtoplasirani Jarun.

- Moji igrači jedva čekaju današnju utakmicu i vjerujem da ćemo od prve minute biti na nivou, da ćemo stvarati prilike za pogodak i da ćemo ih iskoristiti jer znamo da nas jedino pobjeda drži u konkurenciji za prvo mjesto- rekao je trener Varaždina Mario Kovačević.

- Jarun je dobar suparnik, u svojim redovima ima dobre, školovane igrače, koji su došli uglavnom iz Lokomotive. Imaju tri brza, kvalitetna napadača, među kojima je i nedavno dovedeni Raul koji je na posljednjem susretu s Opatijom postigao dva gola, ali mi smo najbitniji na našem terenu. Siguran sam da ćemo biti agresivniji i odlučniji, ono što nam je nedostajalo na posljednjoj utakmici kod Rudeša jer smo vidjeli da ako na svaku loptu ne idemo sa sto posto teško možemo bilo koga pobijediti. Dat ćemo sve od sebe da dođemo do pozitivnog rezultata - naglasio je Kovačević.

U konkurenciju za momčad vraća se Kolarić, kojeg nije bilo u prošlom kolu zbog crvenog kartona, ali i dalje neće biti Herrere, zbog ozljede, kao ni Belcara, zbog tri žuta kartona.

- Ima nas dosta, konkurencija je velika, a siguran sam da će igrači koji će dobiti priliku iskoristiti je na najbolji način. Postavit ćemo se čvršće u sredini, neke stvari ćemo promijeniti i vjerujem da ćemo biti pravi - zaključio je Kovačević.