Varaždinci u Kataru: "Doha jako čista, stadioni klimatizirani, a organizacija kao "po špagi!"

| 28.11.2022. u 19:30h | Objavljeno u Sport

Veliki navijač hrvatske reprezentacije i varaždinskog Varteksa Leon Kukec se s bratom Franom, inače kapetanom momčadi Varteksa, ocem i dvojicom prijatelja, odlučio podržati hrvatsku reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Otac se zbog poslovnih obaveza morao vratiti u Varaždin nakon nedjeljne utakmice s Kanadom, koju je reprezentacija Hrvatske pobijedila 4:1, dok će ostatak ekipe produžiti boravak u Kataru kako bi bili uz Vatrene i na posljednjem susretu u skupini F, koji će se igrati 1. prosinca u 16 sati protiv Belgije na stadionu Ahmad Bin Ali u Al Rayyanu.

- S obzirom na to da svi znamo da Katar nije nogometno poznata zemlja, uoči odlaska u Katar bio sam dosta skeptičan. Međutim, s obzirom da Katar spada među najbogatije zemlje svijeta, znao sam da će sve napraviti da pošalju dobru sliku u svijet - rekao je Kukec. Po dolasku na aerodrom odmah je dobio svoju telefonsku karticu za mobitel, s kojom posjetielji ostvaruju besplatan internet i pozive unutar zemlje. Na svaka dva metra stoje volonteri koji vas usmjeravaju na podzemni metro, koji vodi do stadiona.

- Svi su jako ljubazni, od policije do volontera. Čim se zaustavite i hoćete nešto provjeriti na mobitelu odmah uskaču i nude vam pomoć - ispričao je... 

Što ih se najviše dojmilo i što kažu na cijene pročitajte u tiskanom izdanju Varaždinskih vijesti....