Enes Garibović

Dobra priprema članova Karate kluba Varaždin za jak turnir u Samoboru

| 10.1.2016. u 17:39h | Objavljeno u Sport

Prije nastupa na izuzetno jakom karate turniru u Samoboru idućeg vikenda članovi Karate kluba Varaždin nastupili su jučer na Međužupanijskoj karate ligi čije je drugo kolo održano u Nedelišću.

Dorian Kalajdžija osvojio je dvije medalje. Zlatnom se okitio u kategoriji mlađi kadeti do 48 kg. U finalu je bio bolji od Josipa Slukića iz Globusa. Nastupio je i u kategoriji kadeti do 52 kg gdje je u finalu izgubio od Tea Kečkeša iz Globusa. Dvije medalje osvojio je i Tibor Kovačić. Zlatnu u kategoriji učenici iznad 46 kg. U finalu je pobijedio Patrika Žlibara iz Ivanca.

Srebro je osvojio u kategoriji mlađi kadeti iznad 57 kg. Bolji je  u finalu bio Josip Francki Novak iz Globusa. Leona Gulija osvojila je broncu u kategoriji učenice do 44 kg. Medalju istog sjaja osvojio je Lovro Rozman u kategoriji mlađi kadeti do 52 kg. Drugo kolo Međužupanijske lige okupilo je 175 boraca iz trinaest klubova sa sjevera Hrvatske te nekoliko boraca iz Slovenije.

Članovi Karate kluba Varaždin Enes i Elma Garibović, Josip i Jana Skender, Antonija Engler, Ivona Ciglar, Tara Nikolić, Dorian Kalajdžija, Lovro Rozman, Tibor Kovačić, Tin Herceg, Leona Gulija i Luka Salihović, nastupit će idućeg tjedna na turniru u Samoboru, jednom od najjačih karate turnira u ovom dijelu Europe. Iako prijave za turnir u Samoboru još traju već sada je svoj dolazak potvrdilo gotovo 1 600 boraca iz 21 države.