Marko Rog i Dario Melnjak

Dario Melnjak i Marko Rog odigrali 90 minuta, Hrvatska odigrala 3:3 protiv Turske

| 11.11.2020. u 18:59h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Hrvatska nogometna reprezentacija je danas od 18:45 sati u Istanbulu počela igrati prijateljsku utakmicu protiv Turske.

Izbornik Hrvatske, Zlatko Dalić je u početnu postavu reprezentacije stavio dva domaća igrača, Marka Roga i Darija Melnjaka.

Hrvatska reprezentacija od 23. minute gube 1:0. Domagoj Vida je skrivio prekršaj za kazneni udarac Turske. Realizirao ga je Cenk Tosun nad kojim je i napravljen prekršaj.

Ante Budimir je za Hrvatsku izjednačio u 32. minuti na 1:1. Iskoristio je grešku obrambenog igrača, ukrao loptu, iako se pritom poslužio rukom, te se sjurio prema vratima Turske i lagano potkopao loptu iznad golmana za izjednačenje.

Turska u 40. ponovno vodi 2:1. Dubinsk lopta s lijevog krila je pronašla Deniza Turuca, pobjegao je Josipu Juranoviću na desnom boku, krenuo prema Simonu Slugi na vratima Hrvatske i na rubu golmanovog peterca pucao i pogodio mrežu naše reprezentacije.

Hrvatska je u 53. minuti izjednačila na 2:2 golom Marija Pašalića, nedugo nakon toga u 56. minuti Josip Brekalo donosi vodstvo 3:2 za Hrvatsku, ali Turci u 58. izjednačuju preko Cengiz Undera za konačnih 3:3 na kraju susreta.