Dabrovi u Graberju igraju prvi domaći susret u Ligi za ostanak,a gost je Rudar Foto: Krešimir Đurić

Dabrovi u Graberju igraju prvi domaći susret u Ligi za ostanak,a gost je Rudar

| 30.3.2019. u 11:06h | Objavljeno u Sport

Momčad GRK Varaždina 1930 će večeras u dvorani u Graberju odigrati susret 3. kola Premije rukometne lige za ostanak protiv Rudara iz Ruda, a bit će to prvi susret Dabrova u doigravanju pred domaćom publikom.

S dva gostovanja Dabrovi su se vratili s dva boda. Posljednji susret 2. kola u Velikoj Gorici, gdje su protiv domaće Gorice odigrali 28:28 (14:14), Dabrovi neće pamtiti po dobrom.

- Za izgubljeni bod u 1. kolu u Labinu sami smo bili krivi, ali za ono što nam se dogodilo u subotu jednostavno nemam riječi. Prošao sam puno liga, odigrao veliki broj utakmica, ali da moja momčad primi gol u posljednjim trenucima tako da suparnički igrač izvadi loptu iz šesterca, golmanskog prostora i zatrese mrežu, a sudac mu to prizna, to još nisam doživio. Domaćin je uz veliku sudačku pomoć došao do boda. Mojim igračima čestitke i kapa do poda, od Vujovića, do vratara Meštrića, pa do Novaka, koji je stisnuo zube i jako dobro odigrao, gotovo bez pravog treninga. Nakon utakmice dečki su plakali zbog izgubljenog boda, ovo nije fer. Rekao sam idemo bod po bod, ovo je drugi bod s gostovanja, a bit ćemo još žešći u nastavku doigravanja, nećemo se predavati, ovo nas još dodatno motivira- rekao je o utakmici u Velikoj Gorici trener Dabrova Alan Belko.

Večerašnja utakmica protiv Rudara počet će u 18 sati u dvorani u Graberju.
- Nakon svega uopće me ne zanima tko nam je suparnik,neka dođe i PPD Zagreb, Mi ćemo dati svoj maksimum a tko će biti bolji neka pobijedi, ali da se krše pravila rukometne igre - zaključio je Belko.