Vedran Huđ večeras je postigao četiri gola

Dabrovi očekivanom pobjedom krenuli u novo prvenstvo

| 27.9.2016. u 20:55h | Objavljeno u Sport

U susretu 1. kola Premijer rukometne lige večeras je u dvorani na Dravi pred oko 150 gledatelja momčad GRK Vraždina 1930 pobijedila sastav Spačve iz Vinkovaca rezultatom 34:30, poluvrijeme 17:13.

Već od prve minute Dabrovi su dali do znanja tko je gazda u dvorištu i vrlo brzo su poveli 3:0. U nastavku prvog poluvremena Varaždinci su imali i prednost od šest golova (16:10), no na odmor se otišlo sa četiri gola prednosti za Dabrove, s rezultatom 17:14.

U tom dijelu susreta kod domaćina najučinkovitiji je bio Ante Tokić s pet  postignutih golova iz šest pokušaja, a po tri su gola pridodali Jurica Vidaček i Vedran Huđ. Vratar varaždinske momčadi Matija Špikić imao je 7 obrana. Kod gostiju u prvom je dijelu najprecizniji bio Mile Mišić sa šest golova. 

I u nastavku susreta ista slika na terenu, domaćin je bio bio bolji suparnik, imali su u nekoliko navrata i do šest golova prednosti i ni u jednom trenutku pobjeda nije dolazila u pitanje. Na kraju je završilo pobjedom 34:30, u koju je Jurica Vidaček ugradio svojih 7 golova, a Ante Tokić i Marin Šipić po šest, dok je vratar Matija Špikić imao 14 obrana. Kod gostiju Mile Mišić bio je strijelac 9 golova.

U subotu u 19 sati u 2. kolu Premijer rukometne lige u dvorani na Dravi Dabrovi će ugostiti momčad Poreča.