Dabrovi će se iz Vinkovaca vratiti s bodovima?

| 27.2.2016. u 08:06h | Objavljeno u Sport

Nakon što su susretu 20. kola Premijer rukometne lige prošle nedjelje u dvorani na Dravi očekivano pobijedili sastav Moslavine iz Kutine rezultatom 29:21, momčad GRK Varaždina 1930 večeras će gostovati u Vinkovcima, gdje će igrati protiv domaće Spačve.

Susret s Moslavinom ostat će upamćen po tome što se na parket, nakon dužeg izbivanja zbog ozljede lijeve ruke, od kraja kolovoza 2015., vratilo desno krilo Dabrova Ante Tokić, koji je u pobjedi nad Moslavinom sudjelovao s dva gola.

Cijela je ekipa odigrala na visokom nivou, a iako imamo problema s ozljedama, igrači koji su manje igrali pokazali su da se na njih može računati u nastavku prvenstva. Zadovoljan sam povratkom na teren, a osjećao sam se kao da sam prvi put stao na parket, imao sam pozitivnu tremu, ali super je završilo i zadovoljan sam. Normalno je da će biti malo oscilacija u mojoj igri, no nadam se da će sve biti dobro u Ligi za prvaka – naglasio je Tokić.

GRK Varaždin 1930 i dalje je vodeći sastav Premijer lige, s bodom više od riječkog Zameta, a današnja utakmica u Vinkovcima počet će u 19 sati.
– Spačva iz Vinkovaca po imenima je daleko jača nego što govori položaj na tablici. Nakon poraza od Karlovca u prošlom kolu morat će se vaditi protiv nas, što nam otežava zadatak, ali uvjeren sam da ćemo se iz Vinkovaca vratiti s bodovima – rekao je trener GRK Varaždina Vladimir Vujović.