Članica Baroka Sara Marković najbolja plivačica natjecanja u Sisku

| 2.12.2018. u 19:15h | Objavljeno u Sport

Članovi varaždinskog Plivačkog kluba Barok nastupili su na 14. mitingu „Sisak mali“ koji je okupio 404 natjecatelja iz 15 klubova. Osam članova Baroka osvojilo je osam medalja, od kojih pet srebrnih i tri brončane, isplivalo je 28 osobnih rekorda od 32 starta. Nastupili su Patricija Švetak, Teodora Liber Kos, Sara Marković, Ivona Jurković, Mihael Kolarek, Lovro Juretić, Vedran Šavor i Roko Škrapec.

Najviše su se istaknuli Patricija Švetak sa srebrom na 50 m delfin, te broncom na 50 m slobodno, Teodora Liber Kos koja je osvojila broncu na 50 m delfin, Ivona Jurković s osvojenim srebrom na 100 m leđno, te Sara Marković s 4 medalje.

Bila je srebrna u disciplinama 100 m delfin, 100 m mješovito i 100 m leđno, dok je na 100 m slobodno bila treća. Sara Marković je osvojila pehar za najvrjedniji zbroj rezultata u četiri discipline te je proglašena najboljom plivačicom natjecanja.

Sljedeće natjecanje koje očekuje članove Baroka bit mini Grand Prix „Sv. Nikola“, koji je na rasporedu 8. prosinca na varaždinskim Gradskim bazenima.