Još je 17 je utakmica i 51 bod do kraja prvenstva a susret s Hajdukom je prva prilika,rekao je Bonačić Foto: Krešimir Đurić

Bonačić: Hajduk respektiramo, ali i mi ćemo tražiti tri boda

| 2.2.2020. u 07:58h | Objavljeno u Sport

- Dosta smo toga popravili tijekom priprema u odnosu na jesenski dio i nadamo se boljem rezultatu, koji do sada nije bio u skladu s našim igrama. Nadam se i vjerujem u puno bolje proljeće - rekao je trener momčadi Varaždina Luka Bonačić uoči današnjeg, prvog proljetnog susreta svoje momčadi u HT Prvoj ligi.

Voljom ždrijeba Varaždin u nastavak sezone ulazi susretom s drugoplasiranim Hajdukom.

- Raspored je uvijek dvosjekli mač, ako se dobro krene onda je dobar, a meni je draže da su mi prve utakmice jake jer i Hajduk bez obzira na njegovu kvalitetu i ulogu favorita sve se momčadi u prve dvije - tri utakmice traže tako da je za favorite puno teže u prva tri kola ostvariti povoljne rezultate nego poslije, kada uđu u natjecateljsku formu. Hajduk respektiramo, znamo da će doći tražiti tri boda, ali isto tako tražit ćemo i mi. Stalno ponavljam 17 je utakmica i 51 bod do kraja prvenstva a susret s Hajdukom je prva prilika, moramo ići hrabro, muški i kada vjerujemo u sebe, a posjedujemo kvalitetu više u obrani i prema naprijed, onda očekujem puno bolji rezultat - rekao je Bonačić.

Utakmica 20. kola HT Prve lige igrat će se od 15 sati, na Gradskom stadionu u Varaždinu,koji će svoja vrata navijačima otvoriti u 13 sati. Momčad Varaždina susret s Hajdukom dočekuje u Ludbregu, a zbog ozljede s treninga u momčadi neće biti Djoua, dok bi ostali trebali biti na raspolaganju treneru Varaždinaca.

 - Igrat će momčad koja je izvukla pripremne utakmice, a odigrali smo četiri od pet predviđenih pripremnih susreta, jedino trebamo pronaći rješenje za poziciju koju pokriva Djou - rekao je Bonačić.

Varaždin je izgubio oba ovosezonska susreta s Hajdukom, koji ovaj put dolazi s novim trenerom Igorom Tudorom.
- Očekujem agresivan Hajduk, koji će napasti jer je njihov trener takav da voli agresivnost, duel I neće me ništa iznenaditi. Dolaze s namjerom da moraju osvojiti bodove, ali mi smo tu da im se suprotstavimo i da ne osvoje bodove. Da nam u prvom proljetnom kolu dolaze Inter, Istra ili Belupo bilo bi daleko teže jer bila bi taktička utakmica dok očekujem da će Hajduk krenuti otvoreno - zaključio je Bonačić.