Toti Dedić,Veldin Karić, Ivan Novak i Elmir Mehmedović (s lijeva) na današnjoj konferenciji za novinare u ŽNS-u Foto: Dražen Novosel

11. nogometni kamp nacionalnih manjina RH u četvrtak na stadionu Sloboda

| 16.10.2018. u 12:51h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Svjetska organizacija Roma u borbi protiv diskriminacije, rasizma i siromaštva, u suradnji s Hrvatskim nogometnim savezom i varaždinskim Županijskim nogometnim savezom održat će u četvrtak,18. listopada na stadionu Sloboda u Varaždinu 11. nogometni kamp nacionalnih manjina RH s područja Varaždinske županije.

Kamp će početi u 10 sati,njegovo predviđeno trajanje je do 12,30 sati, a u športskom dijelu kampa predviđen je nastup oko 150 dječaka i djevojčica, uz stručno vodstvo 10-ak nogometnih trenera, i uz prigodni kulturni i zabavni program.

Moglo se to čuti, među ostalim, na današnjoj konferenciji za novinare u prostorijama varaždinskog ŽNS-a, a na kojoj su uz tajnika ŽNS-a Ivana Novaka govorili predsjednik Udruge Svjetska organizacija Roma u borbi protiv diskriminacije, rasizma i siromaštva Toti Dedić, predsjednik nogometne akademije nacionalnih manjina RH Elmir Mehmedović i ambasador 11. nacionalnog kampa nacionalnih manjina RH Veldin Karić.