Lumini slavi rođendan, Franka poručuje: Spremamo ludu zabavu!

Sponzorirani članak | 10.4.2019. u 09:21h | Objavljeno u Sponzorirano

Trgovački centar Lumini ovog vikenda slavi svoj veliki peti rođendan, a proslavi će se pridružiti i poznata pjevačica Franka Batelić, koja u subotu u 18 sati sprema ludu zabavu!

- Ovo će biti prvi puta da nastupam u Varaždinu i baš zato me ovaj nastup posebno veseli. Jedva čekam! Moji dečki i ja spremamo ludu zabavu. Nadam se da ste spremni i zaplesati! – poručuje Franka koja dodaje kako obožava Varaždin, gotovo koliko i shopping.

- Ne pratim trendove slijepo, već ako uočim nešto što mi se sviđa, to ukomponiram u nekakav svoj stil. Mislim da je u mom poslu bitno biti svoj i imati svoj prepoznatljiv stil. Volim se igrati s odjevnim predmetima, a opet ima dana kad se najbolje osjećam u običnim trapkama i bijeloj majici – ističe Franka koja će zasigurno proslavu Lumini rođendana iskoristiti i za malu shopping avanturu.

Pridružite joj se 13. i 14. travnja u Trgovačkom centru Lumini gdje vas, uz odličan shopping, čekaju brojna iznenađenja, popusti, velika nagradna igra u kojoj možete osvojiti 5.000 kuna, nastup Plesnog kluba Plan B u igraonici Twister u subotu od 11 sati te nastupi Varaždinskih mažoretkinja i Plesnog studija Vindi na centralnom trgu centra Lumini u 17 sati.

Kroz program će nas oba dana voditi poznati varaždinski glumac i pjevač Jan Kerekeš, koji će u subotu zajedno s Frankom svim posjetiteljima podijeliti čak dvije Lumini torte!

Uz slastice, odličnu glazbu i ples, u centru Lumini ovog vikenda možete isprobati i posebnu digitalnu rođendansku fotkaonu te na poklon dobiti Lumini vrećicu i novo izdanje Lumini magazina u kojem vas čekaju posebni rođendanski kuponi za super uštede. Jer kada Lumini slavi, vi štedite!

U nedjelju, 14. travnja u 18 sati ne propustite izvlačenje sretnog dobitnika velike nagradne igre i komediju "Pokopaj me nježno" Kerekesh Teatra!

Još uvijek možete sudjelovati uvelikoj nagradnoj igri centra Lumini i osvojiti jednu od čak 10 vrijednih shopping nagrada. Najsretniji dobitnik će osvojiti shopping u vrijednosti od 5.000 kn! Druga nagrada donosi 1.000 kn shoppinga, a ostalih 8 poklon bon u iznosu od 500 kn. U igri mogu sudjelovati svi posjetitelji, a detaljnija pravila pronađite na www.lumini.hr.

Lumini_rodendan_program_1.jpg

Označeno u