Dijelimo ulaznice za film "Zaboravljeni princ" u CineStaru Varaždin

Sponzorirani članak | 25.2.2020. u 17:30h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 1x2 ulaznice za film "Zaboravljeni princ". Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti (tagati) osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnika/dobitnicu, čije ime ćemo objaviti u četvrtak poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 11.03.2020. u CineStaru Varaždin.

O FILMU:

Omar Sy, zvijezda filmova Nedodirljivi i Samba, glavna je uloga u novoj avanturističkoj komediji Oscarom nagrađenog redatelja Michela Hazanaviciusa, nagrađenog za film Umjetnik.

Sve se u Djibijevom životu vrti oko njegove voljene sedmogodišnje kćeri. Ovaj posvećeni samohrani otac nikad ne propušta njihove zajedničke trenutke poput čitanja bajki prije spavanja. Svake je večeri otac vodi u Storyland, magičnu zemlju mašte u kojoj oživljavaju bajkovite avanture u kojima je Djibi glavi junak. On je heroj njezinog života, no Djibi osjeća da se Sofijin odrastanjem njegova uloga smanjuje, te se očajnički pokušava izboriti za svoje mjesto u njezinom životu.

Pet godina kasnije, Sofija je tinejdžerica kojoj očeve priče više nisu najzabavnija stvar na svijetu već počinje sama smišljati svoje priče u kojima Djibi više nije glavni lik. Kako se njegove uloge i u stvarnom svijetu i u Storylandu počinju mijenjati, Djibi mora pronaći način da zauvijek ostane heroj života, mašte i priča svoje kćeri.

Video sadržaj