Dijelimo ulaznice za film "Putovanje jednog psa" u CineStaru Varaždin

Sponzorirani članak | 1.10.2019. u 18:03h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 1x2 ulaznice za film "Putovanje jednog psa". Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti (tagati) osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnika/dobitnicu, čije ime ćemo objaviti u četvrtak poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 16.10.2019. u CineStaru Varaždin.

O FILMU:

"Putovanje jednog psa" dugoočekivani je nastavak dirljivog globalnog hita "Smisao života jednog psa", nastao na temelju bestselera Brucea Camerona, koji je je ispričan kroz pseći pogled na svijet.

Bailey je u prvom filmu Smisao života jednog psa doživio čak četiri reinkarnacije u isto toliko pasmina. Mješanac australskog ovčara i bernardinca sada dane provodi u lagodnom životu na farmi u Michiganu zajedno s Ethanom, koji je kao i Bailey sada već u zrelim godinama, njegovom suprugom Hannah i njihovom unukom CJ.

Kako se Baileyjeva duša priprema napustiti ovaj život, Ethanu daje obećanje da će njegovu unuku CJ pratiti kroz svoj novi život i štiti je pod svaku cijenu.

Tada započinje nova Baileyjeva avantura koji uz CJ pronalazi svoju novu sudbinu i formira neraskidivu vezu koja će njega i ljude koje voli voditi na mjesta koja nikada nisu zamišljali.

Video sadržaj