Dijelimo ulaznice za film "One su bombe" u CineStaru Varaždin

Sponzorirani članak | 24.12.2019. u 17:21h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 1x2 ulaznice za film "One su bombe". Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti (tagati) osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnika/dobitnicu, čije ime ćemo objaviti u četvrtak poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 08.01.2020. u CineStaru Varaždin.

O FILMU:

Slavne holivudske glumice, dobitnice Oscara® Nicole Kidman i Charlize Theron i za Oscara® nominirana Margot Robbie su protagonistice priče o neslavnoj reputaciji glavnog čovjeka televizije Fox News, kojeg je nedavno Russell Crowe tumačio u mini-seriji “Najjači glas”, i njegovim žrtvama.

Film donosi priču o tome kako su zaposlenice televizijske kuće Fox News odlučile prozvati dugogodišnjeg direktora te kuće, Rogera Ailesa, koji je godinama, bez posljedica, seksualno napastvovao i uznemiravao žene koje su radile za Fox News. Podnijele su optužbe za seksualno napastovanje, a u zamjenu za tišinu im je ponuđena velika svota novca - ono što je krenulo iz tišine postala je prava bomba.

Video sadržaj