Dijelimo ulaznice za film "Mala laž za veliki san" u CineStaru Varaždin

Sponzorirani članak | 3.12.2019. u 17:30h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 1x2 ulaznice za film "Mala laž za veliki san". Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti (tagati) osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnika/dobitnicu, čije ime ćemo objaviti u četvrtak poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 18.12.2019. u CineStaru Varaždin.

O FILMU:

"Mala laž za veliki san" dirljiva je i uzbudljiva priča o neograničenoj snazi dječje ljubavi.

Dvanaestogodišnji Theo (Maleaume Paquin) zvijezda je lokalnog nogometnog kluba i sanja da će jednog dana igrati profesionalno u nekom od poznatih klubova. Otkad se razveo i počeo piti, njegov se otac (François Damiens) nalazi na samouništavajućoj spirali. Theo je nemoćan dok promatra kako njegov otac polako uništava vlastiti život, ali ne odustaje od njega.

Kada ga agent britanskog kluba obavijesti da će biti izabran u momčad, Theo vidi nadu za spas, no usprkos njegovim najjačim naporima, nije izabran. Razočaran takvim vijestima i sa željom da ne iznevjeri oca, Theo odluči lagati i reći da je izabran. No, obmana ubrzo izmiče kontroli, s trajnim posljedicama za sve uključene.

Video sadržaj