Dijelimo ulaznice za film "Bumblebee" u CineStaru Varaždin

Sponzorirani članak | 18.12.2018. u 18:44h | Objavljeno u Sponzorirano
Ljekarne VŽŽ

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 1x2 ulaznice za film "Bumblebee". Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti (tagati) osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnika/dobitnicu, čije ime ćemo objaviti u četvrtak poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 02.01.2019. u CineStaru Varaždin.

Producenti franšize Transformers, Lorenzo di Bonaventura i Michael Bay donose film o najomiljenijem transformeru – BUMBLEBEE. Izvršni producent filma je legendarni oskarovac Steven Spielberg. Radnja filma se događa 1987. godine kada Bumblebee nalazi utočište na otpadu u malom kalifornijskom obalnom gradu. Charlie (Hailee Steinfeld), djevojka koja će uskoro napuniti 18. godina i pokušava naći svoje mjesto u svijetu, na otpadu otkriva oštećenog i pokvarenog Bumblebeeja. Kada ga Charlie popravi, saznaje kako on nije samo obična VW buba.

 

Video sadržaj