Dijelimo ulaznice za film "Bitka za Midway" u CineStaru Varaždin

Sponzorirani članak | 5.11.2019. u 17:10h | Objavljeno u Sponzorirano
Ljekarne VŽŽ

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 1x2 ulaznice za film "Bitka za Midway". Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti (tagati) osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnika/dobitnicu, čije ime ćemo objaviti u četvrtak poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 20.11.2019. u CineStaru Varaždin.

O FILMU:

Epski spektakl o bitci za Midway, glavnoj prekretnici na pacifičkom frontu tijekom Drugog svjetskog rata s bogatom glumačkom ekipom i redateljem Dana nezavisnosti.

Bitka kod Midwaya započela je 4. lipnja 1942. godine. Bila je to odlučujuća pobjeda SAD-a protiv Japana za vrijeme Drugog svjetskog rata. Tijekom četverodnevne borbe u zraku i na moru, brojčano nadjačana vojska SAD-a uspjela je uništiti četiri japanska nosača aviona i izgubiti samo jedan svoj, Yorktown. Japanska mornarica do tada bila je nepobjediva.

Spektakl s neviđenim akcijskim scenama na velikom platnu upotpunjuje nevjerojatno jaka glumačka postava: Luke Evans, Woody Harrelson, Mandy Moore, Patrick Wilson, Ed Skrein, Patrick Wilson, Nick Jonas, Aaron Eckhart, Dennis Quaid, Tadanobu Asano, Keean Johnson, Luke Kleintank, Jun Kunimura i Etsushi Toyokawa.

Video sadržaj