Besprijekorni namještaj uz 20% dodatnog popusta na označene artikle!

V.V. | 6.6.2017. u 13:51h | Objavljeno u Sponzorirano

Vaš RIA HOME u Varaždinu!

Salon namještaja RIA HOME u Varaždinu na adresi Gospodarska bb ima jedan zadatak kojeg ispunjava sa izuzetno velikim zadovoljstvom.
Svaki dom a tako i vaš, želi učiniti još ugodnijim i još ljepšim. Posebnim izlaganjem namještaja, dekoracija i skladom boja dočarava vam se ambijent kakvog biste imali u svom domu. Sve to olakšava vam osoblje koje sa smiješkom i izuzetnom stručnošću objašnjava sve pogodnosti te prednosti za svaki pojedini proizvod na kojem vam se zaustavi  pogled. A pogledi i lica posjetitelja, sa osmjehom na licu u ovom posebnom salonu namještaja, samo su potvrda da smo na najboljem putu a to je put zadovoljnih kupaca koji su oduševljeni odabirom, rasponom cijene i kvalitete i onog posebnog a to je ugođaj. Uvjereni smo da samo posjet RIA HOME  salonu namještaja može svakom biti doživljaj, inspiracija i motivacija za male ili velike  promjene u svom domu.

DOŽIVITE TO!

Iskoristite ovu dodatnu pogodnost - AKCIJU  od 20%  do 10.06.2017. koju RIA HOME daje na označene artikle kao i redovni  popust za plaćanja gotovinom od 20% a za plaćanje karticom 10%.
Vaš RIA HOME ima i svoj web shop home.ria.hr ali dođite i uvjerite se sami koliki će biti osmjeh na vašem licu kada dođete i posjetite salon.
RIA HOME daje vam pogodnosti, ideje i varijante za vaš besprijekorni dom!

Označeno u