VRTNI CENTAR IVA S Ivom u zeleniji svijet!

VVM | 22.10.2023. u 13:00h | Objavljeno u Sponzorirano

Provjerite našu bogatu jesensku ponudu i pronađite nešto za svoj komadić zelenog raja. Ove su jeseni popularne magnolije i cedrovi, a svoj zeleni kutak možete oplemeniti i živom ogradom, voćnim sadnicama ili umirujućim lipama.

Kraći dani već su tu i upravo je to pravo vrijeme za sadnju novih biljnih vrsta čijoj ćemo se ljepoti i plodovima radovati na godinu. I svoj sobni zeleni kutak možete obogatiti nekim novim cvijetom i zelenilom. Bilo da tražite zimzeleno ili listopadno drveće, cvijeće ili neko novo sobno bilje, svakako navratite u Vrtni centar Iva u Štefancu, pored Čakovca. Sigurno ćete pronaći nešto novo i zanimljivo!

Vrtni centar prostire se na oko 2.000 kvadrata otvorenog i 400 kvadrata zatvorenog prostora uz pregršt raznovrsnih sadnica. Ljubazno osoblje uvijek je spremno pomoći pri odabiru prave biljke, ali i u davanju savjeta o njezinoj pravilnoj sadnji i kasnijem uzgoju i održavanju. Centar nudi samo vrhunsko certificirano bilje iz vlastitog rasadnika te iz Nizozemske, Mađarske i Italije.

vrtni_centar_iva-52.jpg

Unutarnji dio prepun je sobnih biljaka koje će svojim raskošnim bojama oplemeniti vaš životni prostor. Od kaktusa, filadendrona, fikusa, difenbahija, puzavica i dracena preko orhideja do egzotičnog bilja. Za svaku se biljku ili skupinu nude tegle raznih oblika, veličina i materijala. Dođite s povjerenjem ili posjetite naš web shop!

Od raskošnih magnolija do smirujuće lipe

Ove su jeseni aktualne zimzelene i listopadne magnolije. Popularni su i cedrovi; srebrni i zlatni. Osim sadnica normalnog rasta mogu se kupiti i sadnice u formiranom obliku poput bonsaija i topiary formi, spirala i pompon formi od pačempresa i kuglastih katalpi. U ovo doba godine vrlo su traženi i crveni javori, ukrasne trešnje i šljive, kineski jorgovan, tulipanovic i likvidambri, a od trajnica tu su na prvome mjestu tuje danice, erike, vrijesak (calluna), različite sorte patuljastih pačempresa, ukrasne trave i sedumi. Lipa je drvo koje umiruje i opušta, stoga je idealno kao dodatak kutku za ispijanje kave. Za žive ograde iskoristite lovor višnje, fotinije, thuje smaragd, tise. Od voćnih sadnica, ove jeseni sade se američke i sibirske borovnice, maline, kupine, indijanske banane, žižule, šipak...

vrtni_centar_iva-42.jpg

Potražite nas na tri lokacije i putem web shopa:

U sklopu vrtnog centra moguća je prodaja i putem interneta te dostava na kućnu adresu po više nego prihvatljivim cijenama. Ako još niste odlučili što posaditi ove jeseni, svakako navratite u vrtni centar IVA u Štefancu gdje Vas očekuju svakog radnog dana od 8-17 i subotom od 8-13 sati.

Web Shop: 098/180-8163

Maloprodaja: 040/337 -741

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

www.vrtnicentariva.hr

Poslovnica Štefanec

Braće Radića 54, Štefanec

40000 Čakovec

Poslovnica Koprivnica

Križevačka cesta 61,

48000 Koprivnica

Poslovnica Dugo Selo

Šašec 31, Lukarišće,

10370 Dugo Selo

vrtni_centar_iva-43.jpg

vrtni_centar_iva-25.jpg

vrtni_centar_iva-35.jpg