Upisi stranih jezika, hrvatskog za strance, govorništva i ALOHE u Školi stranih jezika - Žiger

Sponzorirani članak | 9.9.2021. u 12:20h | Objavljeno u Sponzorirano

Lider u poduci stranih jezika već 31 godinu, Škola stranih jezika – Žiger od sada na tri lokacije u dva grada

Osmo.jpg

Škola stranih jezika – Žiger od svog osnutka zbog načina rada i rezultata koje postiže postala je uzor mnogim školama stranih jezika u Hrvatskoj, ali i šire. U čemu je tajna kvalitete škole Žiger? Odgovor nije jednostavan. Mnogo je komponenti koje čine kvalitetu. Svi segmenti poslovanja moraju biti izbalansirani, višestruko provjereni i verificirani.
Kontinuirano usavršavanje nastavnika kroz sudjelovanje na međunarodnim i nacionalnim konferencijama i Erasmus+ projektima, održavanje radionica i seminara na konferencijama HUPE, KDV te konferencijama Zajednice za strane jezike kod HGK, kao i vlastit interni program usavršavanja nastavnika, način je na koji Škola Žiger osigurava da njeni polaznici uvijek dobivaju vrhunsku uslugu uz najoptimalnije rezultate. Ne smijemo zaboraviti da polaznici Škole Žiger visoko cijene njenu profesionalnost, topli pristup nastavnika, prilagođavanje svakoj dobnoj skupini i umijeće motiviranja polaznika.

Škola je upravo uspješno završila EU projekt 'Poboljšanje kvalitete usluge kroz IKT u nastavi i poslovanju' vrijednosti preko pola milijuna kuna te nabavila niz uređaja za primjenu STEM tehnologije u nastavi. Nabavkom novih laptopa, računala za informatički laboratorij, pametnih ploča i pametnih ekrana, robota Cubetto, Ozobot i Sphero Bolt, iPad-a s hardverskim dodacima Osmo Genius i Osmo Coding, popraćenih novim i inovativnim metodama poučavanja, polaznici se od najmlađeg uzrasta privikavaju na modernu tehnologiju.

Upotrebljavaju ju na kreativan način koji obuhvaća programiranje jednostavnih robota i demonstraciju toga što robot može učiniti kao proizvod dječje mašte i kreativnosti uz istovremen razvoj i vježbu govornih vještina na stranom jeziku te fine i grube motorike.

Rezultat toga je zanimljivija i efikasnija nastava u skladu s modernim zahtjevima te motiviraniji polaznici koji brže stječu znanja i koji su od malih nogu na zanimljiv i kreativan način izloženi prednostima poznavanja i upotrebe moderne tehnologije u raznim kontekstima života. STEM tehnologija također se pokazala zanimljivom te motivirajućom u nastavi s odraslim polaznicima.

 Cubetto.jpg

EAQUALS škola – dokaz izvrsnosti

eaquals_logo.png

Kako bi se istaknula i stekla materijalni dokaz kvalitete, Škola stranih jezika – Žiger još davne 2001. podvrgnula se vanjskom vrednovanju kvalitete kod EAQUALS-a, međunarodnog udruženja kvalitetnih škola stranih jezika te stekla status akreditiranog člana, u društvu svega 140 europskih i svjetskih najvećih škola. Kako bi usluga konstantno ostala na vrhunskoj razini, provjera kvalitete se ponavlja svake četiri godine, a Škola Žiger na zadnjoj inspekciji postigla izvrstan rezultat u svih 12 područja provjere, dok je 10 od njih proglašeno područjima izvrsnosti, čime je Škola Žiger nadmašila EAQUALS-ove standarde.
Škola Žiger također kao jedina u hrvatskoj izdaje međunarodne EAQUALS svjedodžbe, a nositelj je i znaka Hrvatska kvaliteta u poduci stranih jezika.
CAMBRIDGE ispiti
Škola stranih jezika – Žiger već dugi niz godina priprema kandidate za Cambridge ispite sa stopostotnom prolaznosti, primjerice u 2021. godini svih 34 kandidata Cambridge ispita uspješno je položilo ispite!

 cambridge.jpg

Verificirani programi – čak i online!
Škola stranih jezika – Žiger 2009. godine je kao jedna od prvih u Hrvatskoj verificirala programe općeg i poslovnog engleskog, njemačkog, talijanskog, španjolskog, francuskog, ruskog jezika i hrvatskog jezika, nizozemskog, slovenskog, švedskog i poljskog jezika. Kako bi polaznicima omogućili stjecanje javnih isprava tj. svjedodžbi s pravom javnosti i u doba samoizolacija i online nastave, sve postojeće programe Škola Žiger verificirala je i u online varijanti! Dakle, bez obzira na scenarij, online ili uživo, polaznici Škole Žiger stječu po završenom stupnju jednakovrijedne svjedodžbe s pravom javnosti te položeni stupanj mogu unijeti u e-radne knjižice.
Za sve one koji se ne mogu obvezati na fiksni raspored nastave i više vole sami odrediti vrijeme za učenje stranih jezika, Škola Žiger također nudi vrhunske programe za samostalno učenje engleskog jezika te priprema za IELTS ispite po vrlo prihvatljivim cijenama.

Govorništvo, hrvatski za strance, ALOHA – mentalna aritmetika
Osim učenja i usavršavanja stranih jezika, polaznici mogu unaprijediti i vlastite govorničke vještine kroz program Govorništva te steći više samopouzdanja i uvjerljivosti u javnom nastupu, ali i u situacijama poput rasprava, pregovora, održavanja zdravica i slično.
Za strance i poslodavce koji zapošljavaju strance u ponudi je hrvatski za strance, u online ili varijanti uživo. Također, Škola Žiger ovlaštena je izdavati Potvrde i poznavanju hrvatskog jezika u svrhu izdavanja dozvole stalnog boravka ili državljanstva.
ALOHA program namijenjen je djeci u dobi od navršenih 4 do 13 godina i na zabavan način potiče razvoj mozga. Kroz ALOHA program djeca uče mentalnu aritmetiku (računanje napamet) koristeći abakus ili na način da ga vizualiziraju te zbog toga mogu mentalne računske operacije izvršavati velikom brzinom.

aloha_logo.png 

Mentalna aritmetika razvija analitičke i kreativne sposobnosti djece i pomaže razvoju obje moždane polutke. Djeca uključena u ALOHA program napreduju u učenju, pamćenju, imaju izuzetnu sposobnost pažnje i koncentracije...
Na nastavi ALOHA Mentalne aritmetike kombiniramo vježbe mentalne aritmetike s edukativnim i zabavnim aktivnostima.

Na taj način djeca ostvaruju napredak ne samo u matematici, već u svim školskim predmetima.

 Ziger_klinci.jpg

Upišite školu s pokrićem – upišite Školu stranih jezika – Žiger
PRIJAVI SE
Stanka Vraza 37, Varaždin
Ivana Trnskog 19, Varaždin
Rudolfa Rajtera 2/4, Ivanec
Tel: 042 330 385
www.skolastranihjezika.ziger.hr
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci