UKRASNI KAMEN Originalan i kreativan materijal za zadivljujuću atmosferu u vrtu

VVM | 31.7.2022. u 15:00h | Objavljeno u Sponzorirano

Vrtni centar Iva iz Štefanca, pored Čakovca, donosi savjete o uređenju vrta ukrasnim kamenjem. Ukoliko ste u procesu uređenja dvorišta i dobro bi Vam došla neka ideja, u Ivi predlažu lomljeni bijeli kamen ili oblutke. Ove vrste kamena možete koristiti kao površinski sloj za staze, putiće, kao obrub za cvjetne gredice, u posudama ili samostalno.

Provodite dosta vremena na otvorenom? Pokušajte naglasiti cijelu atmosferu u vrtu s upečatljivim dizajnom ili zanimljivim ukrasnim elementima. Imajući to na umu, želimo podijeliti s Vama ideje o vrtnom dizajniranju s kamenjem!

Kamen može biti vrlo originalan i iznimno kreativan materijal za uređenje vrta. Možete razmišljati o mnogim strukturama i kombinacijama kako biste stvorili zadivljujuću atmosferu u vrtu. Kamen, jedan od najljepših materijala za gradnju i dekoraciju, nezaobilazan je i u uređenju dvorišta. Ovaj prirodni materijal nam je dostupan, možemo ga primijeniti na razne načine, sami ili pomoću profesionalaca.

ukrasni_kamen3.jpg

Ukrasni kamen dolazi u mnogo boja, oblika i granulacija, a namjene su mu isto tako neograničene. Možete ga slobodno poslagati u prostoru vrta, staza ili igrališta; uz malo inspiracije i truda možete ga poslagati u beton i dobiti impresivan mozaik na podu ili na ogradama, kombinirati ga s keramičkim pločicama, betonskim pločama ili drvetom. Postoji uistinu bezbroj mogućnosti da bi se vaša okućnica razlikovala od ostalih!

Ukoliko ste u procesu uređenja dvorišta i dobro bi Vam došla neka ideja, predlažemo lomljeni bijeli kamen ili oblutke. Ove vrste kamena možete koristiti kao površinski sloj za staze, putiće, kao obrub za cvjetne gredice, u posudama ili samostalno.

Osim praktične svrhe ima istaknutu dekorativnu funkciju, a bijela boja čini da dvorište izgleda čisto, uredno i elegantno. Bijeli ukrasni kamen, par biljaka i imat ćete lijepo uređeno dvorište. Nadamo se da će Vam naši primjeri poslužiti kao inspiracija za korištenje ukrasnog kamena u uređenju dvorišta.

Pozdrav iz IVE!

Najveći izbor vrtnog i sobnog bilja!
Poslovnica Štefanec
Braće Radića 54, Štefanec
40000 Čakovec

https://vrtnicentariva.hr/trgovina/

Radno vrijeme:
  • 8:00 - 17:00
  • 8:00 - 13:00