UKRASNI KAMEN Dekorativni elementi uz koje će Vaše dvorište zablistati

vvm | 28.5.2023. u 16:00h | Objavljeno u Sponzorirano

Ukoliko ste u procesu uređenja dvorišta i dobro bi Vam došla neka ideja, predlažemo: lomljeni bijeli kamen ili oblutke.

Provodite dosta vremena na otvorenom? Pokušajte naglasiti cijelu atmosferu u vrtu s upečatljivim dizajnom ili zanimljivim ukrasnim elementima. Imajući to na umu, želimo podijeliti s Vama ideje o vrtnom dizajnu s kamenjem. Vrlo je originalan i iznimno kreativan. Možete razmišljati o mnogim strukturama i kombinacijama s kamenom kako biste stvorili zadivljujuću atmosferu u vrtu. Kamen, jedan od najljepših materijala za gradnju i dekoraciju, nezaobilazan je u uređenju dvorišta. Ovaj prirodni materijal nam je dostupan, možemo ga primjeniti na razne načine, sami ili pomoću profesionalaca.

ukrasni_kamen3.jpg

Ukrasni kamen dolazi u mnogo boja, oblika i granulacija, namjene su mu isto tako neograničene: možete ga slobodno poslagati u prostoru vrta, staza i igrališta; uz malo inspiracije i truda poslagati u beton i dobiti impresivan mozaik na podu ili na ogradama, kombinirati s keramičkim pločicama, betonskim pločama ili drvetom. Postoji uistinu bezbroj mogućnosti da bi se vaša okućnica razlikovala od ostalih!

pexels-scott-webb-137036.jpg

Ukoliko ste u procesu uređenja dvorišta i dobro bi Vam došla neka ideja, predlažemo: lomljeni bijeli kamen ili oblutke. Ove vrste kamena možete koristiti kao površinski sloj za staze, putiće, kao obrub za cvjetne gredice, u posudama ili samostalno. Osim praktične svrhe ima istaknutu dekorativnu funkciju, a bijela boja čini da dvorište izgleda čisto, uredno i elegantno. Bijeli ukrasni kamen, par biljaka i imat ćete lijepo uređeno dvorište.

ukrasni_kamen4.jpg

Lijepi pozdravi iz IVE!


Najveći izbor vrtnog i sobnog bilja!

Braće Radića 54, Štefanec
40000 Čakovec

www.vrtnicentariva.hr