Trgovački centar Lumini: Moj centar, moj shopping! Foto: Lumini

Trgovački centar Lumini: Moj centar, moj shopping!

Sponzorirani članak | 9.12.2019. u 08:17h | Objavljeno u Sponzorirano

U Trgovačkom centru Lumini održan je prigodan domjenak za novinare na kojem je, uz ugodno druženje, obilježena peta godina uspješnog poslovanja i suradnje.

Voditeljica centra Ana Morpurgo zahvalila je okupljenima i istakla kako Trgovački centar Lumini svoju petu godinu završava sa 100%-tnom popunjenošću. Naime, 2019. godina je bila puna izazova kao i novih zakupnika koji su za svoje poslovanje odabrali baš Lumini. U travnju je svoja vrata otvorio veliki automat klub i cabaret Rebuy Stars koji je, na više od 1.800 metara kvadratnih predivno uređenog prostora, unio dašak Las Vegasa. Brojnim svjetskim poznatim brendovima u Trgovačkom centru Lumini, u drugoj polovici godine su se pridružile i trgovine Skeechers, Orsay te Tvornica zdrave hrane.

Sve to ide u prilog činjenici da se centar kontinuirano razvija s ciljem pružanja raznolike ponude i sadržaja za cijelu obitelj. Dobar mix zakupaca i bogatstvo sadržaja privlače sve veći broj posjetitelja, pa je tako u 2019. godini zabilježen porast broja posjetitelja od 10 %. Glavni cilj u godini pred nama, je daljnji razvoj centra, a sve u svrhu poboljšanja ponude i na zadovoljstvo naših posjetitelja.

No, 2019. godina još nije gotova jer božićni blagdani u centru Lumini i u igraonici Twister su u punom jeku. Izdvajamo tradicionalni Božićni sajam koji traje od 14. prosinca do Badnjaka te vikend druženja sa Svetim Nikolom i Djedom Božićnjakom, a zaista poseban program je na rasporedu 21. prosinca, kada će atrij centra postati Poštanski ured Djeda Božićnjaka.

Sve posjetitelje pozivamo da iskoriste posebne pogodnosti koje donosi Obiteljska Lumini srijeda 11. prosinca i Dan za kuću i stan 21. prosinca, tako da svakako dio slobodnog vremena rezervirajte za Lumini i kupnju božićnih i novogodišnjih poklona. Blagdani u centru Lumini imaju i svoju humanitarnu stranu. Tako ćemo i ove godine, zajedno s Općinom Gornji Kneginec, darivati djecu i mlade s invaliditetom i posebnim potrebama s područja Općine te isplatom već tradicionalnih „božićnica“ pripomoći da blagdani prođu u što veselijoj atmosferi.

Više informacija o božićnim programima možete naći na www.lumini.hr.

Lumini_25.jpg

Lumini_37.jpg

Lumini_32.jpg

Lumini_novinari_9.jpg