Tko su dobitnici/e "VIP parter/backstage" ulaznica za koncert Željka Samardžića? Foto: Željko Samardžić/FB/ilustracija

Tko su dobitnici/e "VIP parter/backstage" ulaznica za koncert Željka Samardžića?

VVM | 23.10.2023. u 15:01h | Objavljeno u Sponzorirano

Varaždinske vijesti imaju za vas 2x2 "VIP parter/backstage" ulaznice za koncert Željka Samardžića 28. listopada u Čakovcu u dvorani GOC, a dobitnici su Nikolina Novoselec i Goran Vidović. Čestitamo!

Ulaznice se preuzimaju na ulazu u dvoranu kod akreditacijskog stola, uz predočenje osobne iskaznice. Zamjena ulaznica nije moguća, idu isključivo na ime i prezime dobitnika.

png_20230730_170341_0000.jpg

Po prvi puta u Čakovec dolazi velika regionalna zvijezda i miljenik ženske publike, "Stari Lav" Željko Samardžić. Veliki spektakl "Starog lava" očekuje vas 28. listopada u subotu u dvorani GOC-a u Čakovcu.

Ne propustite vječne hitove poput “Stari lav”, “Ne daj da te rade”, “Devet hiljada”, “Posle duge veze”, Zaustavite januar”, “Ljubavnik”, “Grlica”, “Ljubav na papiru”, “Sve što imam nemam”, “Baš šteta”, “Stani mi na crtu”, “Bezobrazno zelene”, i mnoge druge koje je Željko Samardžić napisao i otpjevao u karijeri dugoj preko 35 godina.

Samardžić ističe kako se ženama posebno sviđa njegov način prenošenja emocija kroz glazbu, a osobito mu je drago da su ga u Hrvatskoj prihvatile i mlađe generacije. Dosad se za svaki njegov nastup tražila ulaznica višet, a u ponudi će biti i VIP stolovi.

Ulaznice su već dostupne i mogu se kupiti putem Eventima - Tisak Media, Tisak Plus, BP Petrol, ali i u Suvenirnici Varaždinskih vijesti na Korzu. Cijena ulaznice za partner je 15 eura, za tribinu 20 eura, a za VIP stol i VIP tribinu 35 eura.

Samo nešto više od mjesec dana kasnije, "Stari lav" stiže u Koprivnicu, također po prvi puta.

Koncert Željka Samardžića u Koprivnici bit će u subotu, 9.prosinca u dvorani Srednje škole, gdje će nastupiti S curama iz CEntra. Ulaznice su dostupne ovdje.