Techno Workout vraća se na jezero Aquacity!

vv | 25.7.2024. u 11:55h | Objavljeno u Sponzorirano

Techno Workout vraća se na jezero Aquacity 27. srpnja, a glavni gost MENE će vas povesti na putovanje kroz najnovije sekcije zvukova koje je spremio za premjerni nastup u našem baroknom gradu.

MENE poznat po svojoj energičnoj i hipnotizirajućoj muzici, obećava da će vas držati na nogama cijelu noć. Sa svojim jedinstvenim stilom i nevjerojatnim sposobnostima mixanja. Ovo je događaj koji ne smijete propustiti. Uz MENE nastupaju poznata regionalna emena na eletronskoj sceni, a organizatori posebno naglašavaju KALI koja također dolazi prvi puta gostovati u Varaždin isto kao i za pulat Techno Workout-a. Uz njih, nastupaju i Looka, mladi DJ i producent iz Hrvatske te Katarina i Leclerc, DJ par aktivan na glazbenoj sceni od 2017-e – kada su se upoznali i krenuli razmjenjivati glazbu. 

- Pridružite nam se na jezeru Aquacity i uživajte u vrhunskoj muzici, predivnom ambijentu i pozitivnoj energiji! Ne zaboravite ponijeti svoje najbolje plesne cipele i pripremite se za ludu zabavu! - poručuju organizatori.

Ulaznice su dostupne kod prodajnog partnera - ENTRIO, te će biti dostupne na ulazu na event. Promo cijena 10e ( u pretprodaji)

Dijelimo 2x2 ulaznice

Dragi naši, sudjelujte u našoj nagradnoj igri i osvojite 2x2 ulaznice za Techno Workout presents MENE!
 Kako sudjelovati:
  •  Lajkaj ovu objavu
  •  Podijeli objavu na svojem profilu
  •  Označi svog plesnog partnera u komentarima s kojim želiš podijeliti ovaj nezaboravani doživljaj!

  • IMG-20240725-WA0005.jpg
Označeno u