Savršen dar za krizme, vjenčanja, rođendane i godišnjice

VV | 16.5.2022. u 10:53h | Objavljeno u Sponzorirano

Ponekad je teško izabrati dar koji će ispuniti sva očekivanja – zato smo se mi potrudili i pronašli savršen za svaku priliku

Znate da se bliži rođendan vaše posebne osobe, ali nikako da smislite savršen dar za koji znate da će je oduševiti? Želite iznenaditi mamu ili prijateljicu i pokazati joj da mislite na nju? A možda i jednostavno želite iznenaditi svog klinca ili klincezu s malim znakom pažnje da im pokažete da su vam oni broj 1?

Znamo kako vam je! Svi smo se nekad našli u situaciji da razmišljamo i promišljamo, ali nam ništa nije dovoljno dobro ili pogođeno. Sada to više nije problem jer smo se potrudili i pronašli savršen dar za svaku priliku, bilo da se želite nekome zahvaliti za poslovnu suradnju, obilježiti godišnjicu braka ili iznenaditi nekog za krizmu ili možda vjenčanje.

Poklon bon donosi veselje i ostvaruje sve želje vaših najmilijih ili pak poslovnih partnera. Centar Lumini uveo je mogućnost kupovine poklon bonova od 100 i 200 kuna i može se iskoristiti u više od 40 trgovina.

Sljedeći put kad se nađete u takvoj situaciji, sjetite se poklon bonova koji će oduševiti svakoga kome ih poklonite!