Prijavite se na modno druženje i saznajte tajne dobrog stila!

Sponzorirani članak | 8.12.2021. u 11:47h | Objavljeno u Sponzorirano
Ljekarne VŽŽ

Zima je godišnje doba koje sve trendseterice vole. Vrijeme je to kada se nose slojevite kombinacije i možemo se kroz modu izraziti na brojne načine. Ako se i vi volite igrati s modom, onda imamo dobre vijesti za kraj godine!

Pripremili smo modni event ‘Otkrij svoj stil uz Lumini stiliste’ na kojem ćete za vikend, 11. i 12. prosinca od 16 do 20 sati, moći potražiti stručne savjete naših stilista. Ako niste sigurni koja modna pravila su sada ili pak kakvi će trendovi vladati u novoj 2022., Lumini stilisti odgovorit će vam na sva vaša pitanja, a mogu vam pomoći i u shoppingu!

Sve što morate napraviti jest prijaviti se na avanturu otkrivanja svog stila uz Lumini stiliste. Prijave primamo na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., uvjet je da imate 16 ili više godina, pošaljite svoje ime i prezime i kategoriju za koju se prijavljujete (savjetovanje ili shopping), a detalje potražite OVDJE. Požurite jer je broj mjesta ograničen!

Nemojte zaboraviti ni sudjelovati u našem nagradnom natječaju na Facebooku "Pokažite nam svoj zimski stil i osvojite shopping". Nabaci svoju najcool kombinaciju, pofotkaj se i pokaži nam svoj stil u komentaru ispod objave natječaja do 12. prosinca. Sve detalje potražite OVDJE. Kako bismo vam olakšali zadatak, izdvojili smo komade za elegantan zimski look koji vam može poslužiti kao modna inspiracija.

Nemojte propustiti priliku za zabavno druženje, saznajte modne trikove od Lumini stilista, obavite najbolji zimski shopping, a možda ćete baš vi osvojiti vrijedan poklon bon. Centar Lumini ovog prosinca ispunjava modne snove!

Vidimo se u centru Lumini!

Aktualne informacije i sve promjene vezane uz radno vrijeme trgovina možete pratiti na službenoj web stranici www.lumini.hr.