Predrag Štromar: Nastavimo graditi bolju budućnost zajedno!

Sponzorirani članak | 6.4.2024. u 17:56h | Objavljeno u Sponzorirano

Poštovani, s ponosom se osvrćemo na protekle 4 godine, tijekom kojih smo, kao stranka, bili predvodnici u ostvarivanju projekata od iznimne važnosti za naš SJEVER, poput rješavanja problema bala smeća, osiguravanja dodatnih sredstava za projekt Arboretuma Opeka, kao i sredstava za sanaciju klizišta, fiskalnu održivost vrtića i cestogradnju.

Danas, s još većim žarom, nastavljamo graditi na tom temelju, usmjeravajući naše resurse i energiju na:

1. Uvođenje 36-stanog radnog tjedna i „mini job-a“
2. Stimuliranje poduzetnika smanjenjem stope poreza na dobit isplatom veće prosječne neto plaće zaposlenicima
3. Priuštivo stanovanje za mlade (gradnja stanova POS modelom za kupnju i najam, POS kreditiranjem za izgradnju obiteljskih kuća i smanjenjem stope PDV-a za gradnju i renoviranje te kupnju prve nekretnine na 10%)
4. Isplatu 13. mirovine za sve umirovljenike zajedno sa isplatom posljednje mirovine u godini, te obročna isplata 14. mirovine uoči Uskrsa i početkom srpnja
5. Ponovnu uspostavu legislativnog okvira za legalizaciju nezakonito izgrađenih građevina

Stoga Vas pozivamo da u srijedu, 17. travnja, iskoristite svoje pravo i izađete na izbore. Povedite svoju obitelj, susjede i prijatelje, jer samo zajedno možemo osigurati da naš Sjever nastavi rasti i razvijati se. Vaš glas za Predraga Štromara je siguran Glas za Sjever. Nastavimo graditi bolju budućnost zajedno!

Cjeloviti katalog projekata HNS-a za razdoblje 2024.-2028. možete pronaći na linku www.hns-vz.com.

Označeno u