Poduzeće INTEGRA d.o.o. iz Varaždina uspješno provelo projekt sufinanciran sredstvima Europske unije

VV | 26.1.2022. u 12:46h | Objavljeno u Sponzorirano
Ljekarne VŽŽ

Poduzeće INTEGRA d.o.o. iz Varaždina uspješno je provelo projekt povećanja proizvodnih kapaciteta ukupne vrijednosti 10.763.638,51 HRK uz bespovratna sredstava iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Poduzeću INTEGRA d.o.o. iz Varaždina tokom ožujka 2020. godine odobrena su bespovratna sredstva za projekt “Povećanje proizvodnih kapaciteta poduzeća INTEGRA” u sklopu poziva “Izgradnja i opremanje proizvodnih kapaciteta MSP“. U sklopu navedenog poziva iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, za projekt ukupne vrijednosti 10.763.638,51 HRK odobreno je ukupno 3.905.354,13 HRK bespovratnih sredstava.

Provedba projekta započela je u kolovozu 2020. godine, a završava u veljači 2022. godine. Projektom je obuhvaćena dogradnja proizvodnog pogona, nabava strojeva i opreme, savjetodavne usluge te usluge promidžbe i vidljivosti.

Dogradnja proizvodnog pogona te nabava novih strojeva i opreme za proizvodnju utjecala je na povećanje proizvodnih kapaciteta poduzeća te na ubrzanje procesa proizvodnje čime je poduzeće postalo konkurentnije i profitabilnije, a zaposlenici mogu djelotvornije i učinkovitije obavljati svoje radne zadatke.

Isto tako realizacija projekta utjecala je na povećanje obujma poslovanja i tehnološke opremljenosti, te posljedično na rast prihoda od prodaje, prihoda od izvoza te zaposlenosti.

Projekt je uspješno pripremljen i proveden zahvaljujući dobroj suradnji vlasnika koji najbolje poznaje postojeće stanje i buduće potrebe poduzeća te Fine'se Consultings d.o.o. kao vanjskih suradnika odnosno consulting tima širokog spektra znanja i relevantnog iskustva.

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost poduzeća INTEGRA d.o.o.

New_Picture.jpg

Označeno u